(FOTO/VIDEO) BJELICA I DINAMO PRODUŽILI LJUBAV! ‘Opet ćemo igrati Ligu prvaka, ovaj klub je institucija!

Ono o čemu se posljednjih dana pisalo samo pod rubrikom spekulacija, u subotu, možemo slobodno reći i rano ujutro dobilo je svoj epilog. Prije puta na prvenstvenu utakmicu u Osijek, Nenad Bjelica i Dinamo produljili su ugovor na još dvije godine.

Iako je trener Modrih zamolio za još nekoliko dana nakon kup-utakmice kontra Osijeka na Maksimiru, da se “posloži” i da odluči hoće li ostati, u petak navečer postalo je jasno da će se sve odviti na ovakav način. Sinoć je naime, iz kluba odaslano poprilično šturo priopćenje u kojem se navelo da će se u subotu, to jest danas od 9 sati održati izvanredna press-konferencija ovakvog tipa.

Nije ona trajala dugo, izašli su počasni predsjednik Dinama Mirko Barišić i Nenad Bjelica pred okupljeno mnoštvo i potpisali “papire”.

“Klub je jako zadovoljan i radom našeg trenera jer je razina kvalitete podignuta na zavidnu razinu. Zahvalio bih našoj upravi, a nadam se da ćete u budućnosti biti svjedoci ove odluke i nadam se još većem uspjehu, čestitam Nenadu na svemu dosad postignutom”, uvodnu riječ imao je predsjednik Mirko Barišić, a onda je riječ preuzeo Nenad Bjelica:

“Mogu samo potvrditi to što je predsjednik rekao. Dogovorili smo produženje ugovora na dvije godine, velika mi je čast. Nadam se da ćemo svi uspjeti u budućnosti podignuti Dinamo na još veći nivo, Letvica nije nisko podignuta, ali mislim da imamo dovoljno znanja da možemo zajedno doći do još većeg rezultata. Zahvaljujem se na velikom povjerenju, jako mi je drago zbog toga i vjerujem da ću svojim radom doprinjeti.”

“Želimo se poboljšavati individualno i momčadski. I prve sezone smo bili blizu ulasku u Ligu prvaka. Dvostruka kruna je uvijek prioritet Dinama, a ove sezone ćemo pokušati napraviti u Ligi prvaka što smo napravili u Europskoj ligi”, dodao je Bjelica.

“Kada bismo mi htjeli dovesti sve igrače koje hoćemo, imali bi ih preko 200. Dinamo je institucija, to je klub na kojeg se svi žele ugledati, svi žele biti kao Dinamo i to znam jer sam bio trener u inozemstvu, u Poljskoj i Austriji Dinamo je primjer klubovima. I zato mi, zbog slabije lige, ne trebamo strijepiti hoće li netko doći kod nas”, zaključio je.

Sve je završeno šampanjcem i zakuskom, a onda se ide po nove pobjede..


Komentari