(FOTO) ‘Tko pjeva zlo ne misli’: Igrači Futsal Dinama bili su posebni gosti HNK

Igrači i uprava lidera 1. hrvatske malonogometne lige, Futsal Dinama bili su u ponedjeljak navečer posebni gosti Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu na predstavi “Tko pjeva zlo ne misli”.

Kazališni remake jednog od najgledanijih hrvatskih filmova oduševio je igrače koji su se na kratko vratili u stari Zagreb u razdoblje između dva svjetska rata.

Na početku predstave dočekala ih je i intendatica HNK Zagreb Dubravka Vrgoč.

“Ova predstava slijedi europsku kazališnu praksu koja kultne filmove tretira kao kulturno blago i tako nadahnjuje nove generacije gledatelja. Naša je predstava smještena na Gornji grad gdje obitelj Šafranek živi u svojim svakodnevnim purgerskim udobnostima, a obzirom da su ovi dečki prava purgerska škola, drago mi je da su nas posjetili i pogledali ovu hit predstavu zagrebačkoga Hrvatskog narodnog kazališta”, kazala je Vrgoč.

Predsjednik kluba Matija Đulvat zahvalio je intendantici na pozivu i izrazio nadu kako je ovo početak dugoročne suradnje HNK Zagreb i Futsal Dinama te spajanja zagrebačke kulture i sporta.

“Mislim da je ovo za sve nas između prvenstvenih utakmica najbolji način za odmor, ali i prilika da se svi upoznamo obzirom da imamo iste vizije urbanog Zagreba. Dobro smo se nasmijali i preporučam svim našim članovima i navijačima da ulove vrijeme i dođu pogledati ovu predstavu”, istaknuo je Đulvat.

Na kraju je iskoristio priliku da intendanticu HNK, ali i cijelu glumačku postavu predstave Tko pjeva zlo ne misli pozove na jednu od predstojećih utakmica Futsal Dinama što je odmah prihvaćeno.


Komentari