(FOTO) Što Dejan Lovren radi na ručku s Marijem Mamićem?

Facebook

Po svemu sudeći, Lovrena sve ove nedaće nisu omele u odmoru u Hrvatskoj.

Nakon incidenta kojeg je Zdravko Mamić izveo u sudnici upravo na dan kada je na klupu za svjedoke trebao sjesti Dejan Lovren, njegovo svjedočenje prebačeno je na rujan. Podsjetimo, Lovren je vrlo važan svjedok u ovom slučaju.

Naime, tužitelji protiv Mamića u optužnici su istaknuli da će dokazati kako su Mamić i suradnici lažno prikazali da Lovrenu pripada polovica odštete od transfera u Lyon, a što je učinjeno antidatiranjem ugovora. Lovren je, kako ističe USKOK, već ranije potpisao Zapisnik o raskidu ugovora kojim je potvrdio da nema nikakvih potraživanja prema Dinamu.

Optužba tvrdi kako je Damir Vrbanović tim povodom izmijenio više lažnih telefax poruka s klubom Olympique Lyon, a na jednoj od njih je navedeno i krivo ime francuskog kluba. Uostalom, Lovrenov potpis nije im vjerodostojan, stoga ovaj nogometaš ne bi mogao odigrati na zaborav poput Modrića.

Izgledno je da je Zdravku Mamiću odgovarala odgoda ročišta, zbog čega se opravdano pojavljuje sumnja da je cijeli događaj u sudnici na dan njegova svjedočenja isceniran.  Kako bilo, Lovren bi trebao svjedočiti u rujnu, a da jedna nevolja nikad ne dolazi sama, pokazalo se i na primjeru provale u njegov stan.

Po svemu sudeći, Lovrena sve ove nedaće nisu omele u odmoru u Hrvatskoj. Naime, danas je snimljen u jednom zagrebačkom restoranu gdje je ručao s Mariom Mamićem,sinom Zdravka Mamića koji je zajedno s ocem optužen za izvlačenje milijuna iz Dinama, kako tvrdi autor ove zanimljive fotografije koji ju je poslao Facebook stranici Izagola.hr.

Imate li objašnjenja za ovaj ručak?

 


Komentari