(FOTO) Rukomet za curke: Frajeri iz repke za kojima žene ‘uzdišu’ i ovog prvenstva

Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Hrvatski rukometni reprezentativci osim što su pravi virtuozi na terenu, također su i prilično markantni

Hrvatska rukomentna reprezentacija s novim generacijama dobiva sve bolje sportske virutoze i istovremeno markantne muškarce koji su postali miljenici pripadnica ljepšeg spola.

Visoki, stasiti i prgavi, ovo je naših top 5 rukometaša zbog kojih ćete pomno pratiti svaku tekmu, čak i ako niste vatreni fan.

Great start of season with tournament win #vivekielce #dawaj #trusttheprocess

A post shared by Marko Mamić (@marko.mamic) on

Marko Mamić

Sa samo 23 godine ovaj je mladić skupio popriličnu minutažu u hrvatskom dresu. Rodom je iz Garešnice, a rukometom se bavi još od srednje škole i krasi ga ubojiti šut kojim ovaj topnik puni protivničku mrežu. Prije 2 godine postao je novi igrač europskog prvaka Vive Targi Kielcea, s kojim je potpisao četverogodišnji ugovor. Upravo je ovaj Mamić zaslužio da mu stotine Splićana skandira “Mamić! Mamić!” na utakmici protiv Islanda na ovogodišnjem Euru, razbivši tako “prokletstvo Mamića” u tom hrvatskom gradu.  Prošle godine njegovi su nam prijatelji otkrili da je riječ o “inteligentnom, duhovitom, dobro odgojenom skromnom i snalažljivom sramežljivku od dva metra kojem je sport na prvom mjestu” te da je bez obzira na novostečenu slavu i dalje ostaje sramežljiv i “smotan kao sajla”.   Na zadovoljstvo pripadnica ljepšeg spola i navijačica, njegovo srce još uvijek nije zauzeto. 

#ZNE #THEPULSEOFhandball #adidas @adidashandball A post shared by Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88) on

Domagoj Duvnjak

Visok, crn, markantan i šarmantan i odličan rukometaš – to su odlike našeg 29-godišnjeg kapetana Domagoja Duvnjaka rodom iz Đakova, koji u reprezentaciji igra na poziciji srednjeg vanjskog. Nažalost, zbog teške ozljede na utakmici protiv Srbije upitno je hoćemo li ga gledati ostatak prvenstva, no Duvnjak je pokazao da je riječ o istinskom borcu na kojeg smo itekako ponosni.

Njegovo srce još je u srednjoj školi osvojila prelijepa Lucija Žulj, koja često našeg rukometnog bombardera podržava s tribina. Par živi u Njemačkoj gdje Duvnjak igra za klub Kiel.

Cheers !! ?

A post shared by Luka Cindric (@luka_cindric25) on

Luka Cindrić

Ratoboran, pomalo drzak i odvažan. Nesuđeni nogometaš i rođeni Ogulinac kojeg je otac, inače rukometni trener, uveo u ovaj sport. Iako je nogomet njegova prva strast, čini se da je rukomet bio odličan izbor.

Njegova visina (185 cm) nekima je smetala da bude srednji vanjski što je u rukometu dosta bitno, a njega je to tjeralo da bude još srčaniji i uspio je, a danas njegova fantastična igra puni sportske rubrike.

U vezi je već nekoliko godina s atraktivnom Larom Stipetić koja također dolazi iz Ogulina, a u prošlosti se bavila rukomet kao i njen dragi i 2011. godine primila nagradu za najbolju sportašicu grada Ogulina.

Luka Stepančić

Visok, crn i samozatajan. Bio je jedan od deset najboljih mladih (do 22 godine) igrača u Ligi prvaka 2012. po izboru Handnewsa. Sportsku statistiku na stranu, ovaj 27-godišnjak ugodna je pojava od 203 centimetra koja rastura na terenu, a golmani strepe od siline njegovih šuteva.

No, uživati možete samo u pogledu jer se mladi Luka oženio još u prošle godine lipnju s dugogodišnjom djevojkom Anom. Nedugo zatim dobili su i bebu, preslatkog dječačića Jakova.

#beautifulmemories #meandmywife

A post shared by manuelstrlek17 (@strlek_manuel_17) on

Manuel Štrlek

Ovaj rukometni virtuoz jednostavno briljira na poziciji lijevog krila i jedan od najboljih na svijetu. Krajem prosinca 2016. godine, na 23. rukometnoj večeri u Zagrebu, proglašen je najboljim hrvatskim rukometašem za tu godinu, a trenutno igra u poljskom klubu Vive Targi Kielce.

Prošle godine proslavio je četvrtu godišnjicu braka sa suprugom Inom, inače defektologinjom, s kojom ima predivnu malu kćerkicu Zoju.


Komentari