(FOTO) Prva polufinalna utakmica: Spektakularna pobjeda Futsal Dinama uz nezaboravnu navijačku atmosferu

Futsal Dinamo slavio je s 3:1 u prvoj polufinalnoj utakmice Prvenstva Hrvatske u futsalu! U sjajnoj utakmici pred prepunom Kutijom i 1000 fanatičnih navijača, Makarani su morali potpisati kapitulaciju. Druga utakmica igra se već u petak u Makarskoj, a u finale će proći ekipa koja prva skupi dvije pobjede.

Nakon što su u početku obje ekipe promašile po jednu sjajnu šansu, Dinamo je poveo u 9. minuti preko Hrvoja Penave na asistenciju Kristijana Grbeše iz kornera. Minutu kasnije, Dinamo je udvostručio prednost kada je u kontranapadu Davor Kanjuh poslužio Mihovila Prgometa koji ne griješi. Grbeša je propustio, pola minute prije kraja poluvremena, dovesti Dinamo na tri gola prednosti kada je promašio deseterac, a gosti su to do kraja kaznili pogotkom Mate Vukovića.

U drugom dijelu Dinamo je kontrolirao utakmicu uz sjajnog Gorana Škorića, a pitanje pobjednika riješio je Kanjuh, pogotkom iz „Karlovačko kornera“. Lopta prilikom asistencije i iz kornera nije dodirnula podlogu, te će svi navijači na idućoj domaćoj utakmici dobiti besplatnu pivu.

Do kraja susreta gosti su pokušali s golmanom-igračem, ali Dinamov bedem nije popustio. Tako je Dinamo ostvario „brejk loptu“ koju će moći realizirati u petak u drugoj utakmici polufinala u Makarskoj.

Još jednom se zahvaljujemo svim navijačima koji su nas danas podržali i pružili još jednu nezaboravnu atmosferu i tekmu. Dalje idemo samo jače, finale je naše

Dinamo- to si ti!


Komentari