(FOTO) Prizori sa stadiona: Torcida uputila brutalnu poruku vodstvu Dinama, BBB izvjesili transparente zbog kojih ćete se naježiti

FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL

Dinamo je u derbiju 31. kola Prve HNL nadigrao Hajduk na rasprodanom Poljudu pred više od 31.500 tisuća ljudi. Zagrebačka momčad slavila je s 2:1 i povećala bodovnu prednost ispred Hajduka na gotovo nedostižnih osam.

Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

Utakmica je pružila baš sve što jedan promatrač može poželjeti, dinamičan i napadački nogomet, vjerovali ili ne, suđenje je bilo odlično, a navijači su priredili spektakularnu koreografiju.

Torcidaši su najavljivanu koreografiju izveli odmah na početku utakmice, ali sredinom prvog poluvremena dogodilo se nešto doista rijetko viđeno na poljudskoj ljepotici.

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Naime, Torcida je na Sjeveru izvjesila ogroman transparent posvećen najvećim rivalima, zagrebačkom Dinamu, no priliku su i sramotno iskoristili kako bi izvrijeđali zagrebačke Boyse koji se već više od desetljeća bore, kako protiv kriminala u vlastitom klubu, tako i protiv močvare u HNS – u.

Prodaje se svetinja, HAŠK-Građanski, Croatia, treći vlasnik, uredno pokradena, porezno crna. Navijački ugašena, ideološki pokojna, sudski zaražena. Cijena po dogovoru, zvati iza 23 sata. Kontakt 098372919. Vi niste izgubljeni, vi samo lutate”, stajalo je u poruci Torcide.

FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL

Inače, broj mobitela na transparentu pripada direktoru Dinama Tomislavu Svetini. Spomenimo još kako je na kraju Dinamo uzeo puni plijen i slavio s 2:1 golovima Garanovića, dok je za Hajduk zabio Caktaš.

Baš su navijači ovu utakmicu učinili posebnom tako što i Zagrepčani i Splićani u nedjelju na stadionu nisu bili u ulozi rivala. Osim što je Torcida je stala uz BBB i pružila im podršku u borbi protiv privatizacije kluba, dogodilo se još nešto…

U jednom su trenutku na utakmici navijači Hajduka i Dinama podigli transparente kojima su odali počast nedavno preminuloj majci ratnog heroja Blage Zadre, Milki Zadro.

Svoje najvrjednije dala si za Hrvatsku”, bila je poruka BBB-a, dok je Torcida napsala, “Za Hrvatsku je dala ono najvrijednije – obitelj. Milka Zadro, počivaj u miru”.

FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL


Komentari