(FOTO) Prije par dana su je izvrijeđali: Janicu dirnula plemenita gesta Torcide, je li na pomolu pomirba?

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Pripadnici BBB-a, vinkovačkih Ultrasa, Kohorte, Tornada, krenuli prema Splitu kako bi pomogli Torci i građanima Splita u obrani od buktinje.

Svega par dana nakon što su pripadnici navijačke skupine Hajduka otpjevali pogrdnu, to jest uvredljivu pjesmicu, “HNS-om, HNS-om mutna voda teče, evo Jane, evo Jane, s Mamićem se šeće. Oj Jano, oj Janice, puši ku*ac, snježna kraljice” i mjesec dana nakon što su istu skladbu izveli na Braču, Janica Kostelić odlučila je zakopati ratnu sjekiru s Torcidom.

Razlog zbog kojeg je državna tajnica za sport oduševljena Torcidom, kao i mnogi drugi, jest njhova plemenita gesta. Naime, Torca je u ponedjeljak u trenutku kada se požar koji bijesni Dalmacijom približio Splitu, u kratkom vremenu mobilizirala gotovo tisuću navijača koji su se kasnije rasporedili po požarištima.

Prema svjedočanstvima, Torcida je uspjela obraniti Kile od požara, točnije uspjeli su spriječiti da vatra dođe do trafostanice koja se tamo nalazi.

Spomenimo kako su i pripadnici BBB-a, vinkovačkih Ultrasa, Kohorte, Tornada, krenuli prema Splitu kako bi pomogli Torci i građanima Splita u obrani od vatrene buktinje.

Sve je to dirnulo Janicu koja je na Twitteru objavila sljedeće: “Hvala svim vatrogascima, hvala svim dobrim ljudima, hvala na plemenitosti Torcide i Hvala BBB”!


Komentari