(FOTO) Policija spriječila mogući incident: Htjeli napasti torcidaše molotovljevim koktelima

Foto: PU Zagrebačka

Kako su izvijestili iz Policijske uprave zagrebačke, povodom utakmice na Maksimiru između Dinama i Hajduka, koja je počela u 18 sati, policijski službenici su poduzimali mjere i radnje kako bi osigurali siguran prolazak gostujućih navijača prema stadionu.

Naime, na Branimirovoj ulici u blizini Budakove ulice oko 17.50 sati, policijski službenici su uočili tri osobe koje su stajale uz cestu, a u blizini kojih su pronađeni pripremljeni molotovljevi kokteli. Pretpostavlja se da su bili namijenjeni za napad na kolonu gostujućih navijača koja je prolazila Branimirovom prema stadionu Maksimir.

PU Zagrebačka

Osobe su privedene u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Na mjestu događaja u tijeku je očevid.

Do sada, u službene prostorije je iz zone oko stadiona privedeno 11 osoba zbog alkoholiziranosti. Također, s naplatne postaje Demerje policija je u službene prostorije privela više osoba (napad na žensku osobu i vozilo).

Također, policijski službenici su na autocesti A1 prilikom kontrole vozila, na području Policijske uprave karlovačke, priveli pet osoba na prekršajnu obradu (posjedovanje pirotehnike i droge), javljaju iz zagrebačke policije.

PU Zagrebačka


Komentari