(FOTO) Pogledajte kako su se Boysi iz Umaga prisjetili zagrebačkih heroja Matije i Oskara

FOTO: Čitatelj / Zagreb.info

Oskar Kadrnka i Matija Capar preminuli su 4. lipnja 2018. godine od ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći kada su se vraćali s turnira u Šibeniku.

Šok, tuga i nevjerica i dva mlada izgubljena života, dvije nade hrvatskog malog nogometa koje nikad neće biti preželjene od strane suigrača, igrača, klubova, obitelji, navijača i prijatelja. Heroji ulice, zauvijek.

No, heroja zagrebačkih ulica i nogometnih terena ne sjeća se samo Zagreb već i Bad Blue Boysi iz Umaga, koji su nam poslali emotivnu fotografiju Dinamova grafita uz natpis posvećen Matiju i Oskaru.

FOTO: Čitatelj / Zagreb.info

Podsjetimo, komemoracija za igrače Futsal Dinama održat će se u sportskoj dvorani Megaton (Prešernova BB) u srijedu 6. lipnja s početkom u 19 sati. Futsal Dinamo organizira i sportski oproštaj od naša dva prerano preminula igrača koji će se održati na stadionu SRC Šalata (19.6.) s početkom u 18 sati.

Ispraćaj Matije Capara biti u četvrtak 7. lipnja s početkom u 16:30 na groblju Mirogoj, dok će ispraćaj Oskara Kadrnke biti u petak 8. lipnja s početkom u 15 sati, također, na Mirogoju.

Komentari

Komentari