(FOTO) Panika u Dinamu zbog noćne akcije BBB – a! Zagreb preplavili novi plakati, evo o čemu se radi

Filip Kos/PIXSELL

Pobornici privatizacije vode bitku na svoj način uz podršku klupske infrastrukture, ovi drugi su svojevrsni gerilci koji imaju svoje metode kako bi se njihov glas čuo.

Neku noć ulice Zagreba nisu bile uspavane, nego živahne. Na stupovima, izlozima, tramvajskim postajama oblijepljeni su plakati koji simboliziraju tjeralice za članovima izvršnog odbora Dinama. Plakata je oblijepljeno na stotine, no nisu mnogi dočekali svijetlo dana.

Kao u pravom obaviještajnom ratu, nakon onih koji su lijepili plakate stigli su na zagrebačke ulice oni koji su ih sklanjali, trgali sa zidova. Bila je to prava promenada, jedni lijepe, drugi odlijepljuju…

U Izvršnom odboru Dinama su Mirko Barišić, Većeslav Bergman, Ivica Cvitković, Adolf Kožul, Duško Ljuština, Tomislav Marčinko, Mate Škegro, Dragutin Šurbek, Ante Todorić, Heinz Truskaller i Vladimir Gašparović.

Njihove su fotografije izašle na plakatićima koji su oblijepljeni po cijelom gradu, uz poruku – “kriv je jer je kao član Izvršnog odbora sudjelovao u pljački NK Dinamo”.

 

Komentari