(FOTO) OVO MORATE VIDJETI! Policija pokazala na koji način Torcida i BBB švercaju baklje na stadion

PUZ

U službene prostorije policije, prije, za vrijeme i nakon utakmice Dinama i Hajduka, zbog prekršaja, dovedeno je ukupno 25 navijača obaju klubova, od tog broja njih 19 zbog počinjenja prekršaja iz članka 4. Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima i šest navijača zbog počinjenja prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira starosti od 20 do 29 godina te četiri maloljetnika.

“Sa sigurnosnog aspekta cjelokupni organizirani dolazak i odlazak gostujućih navijača pod pratnjom policije, koji su došli s oko 500 raznih vozila te su i dopraćeni do stadiona i ispraćeni s njega, prošao je u najboljem redu. Također, gostujući navijači u gradu Zagrebu obitavali su ne samo tog dana uoči same utakmice, nego i dan ranije, zbog čega je policija kroz svoj puni angažman, prisutnošću na ulicama grada Zagreba osigurala da navedeni dani prođu bez ijednog incidenta za građane i imovinu grada Zagreba”, poručili su iz policije.

Derbi Dinama i Hajduka u dva je navrata prekidan zbog bakljade, što su zabilježili i policajci. “Utakmica je u dva navrata prekinuta zbog paljenja baklji na tribinama, i to u 20.17 sati na južnoj tribini i 20.33 sata na sjevernoj tribini”, rekli su iz policije.

PUZ je priložio i galeriju slika na kojima su otkrili na koji način navijači švercaju baklje i pirotehniku na tribine.


Komentari