(FOTO) Ovo je pravi sportski duh! Dinamovci gromoglasno navijali za Cibose

FOTO: Instagram

I Cibona i Dinamo zaštitni su znakovi Zagreba.

Prijateljstvo dva legendarna zagrebačka kluba ključno je za promicanje važnosti sporta. Posebno bitno je to sada, kada se iz ustiju košarkaškog izbornika Ace Petrovića moglo čuti da bi Cibona, kakvu poznajemo, mogla otići u zaborav.

Nogometaši Dinama, kao ni Zagrepčani to ne mogu dopustit pa su se u srijedu uputili na tribine i podržali Cibose u borbi za finale, koje su naposljetku i izborili.

Modri su na svom Instgram profilu, koji prati više od 64 tisuće ljudi, pozvali sve navijače da dođu podržati Vukove.

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Na dan velikog dvoboja Cibone i Šibenika, nogometaši su se smjestili na svoja mjesta i navijali zajedno sa Zagrepčanima.

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

“Cibona je institucija zagrebačkog sporta, baš kao i Dinamo te smo se odlučili na zajednički odlazak u Draženov dom. Bilo je sjajno i čestitam im na prolasku u finale”, kazao je kapetan Domagoj Antolić.

A osim što su bodrili Cibose, nogometaši su posjetili i muzej Dražena Petrovića, te su upoznali njegovu majku, Biserku Petrović.

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Momci su zaista pokazali što je to sportski duh, ali i dali primjer svim zagrebačkim klubovima, malim i velikim. Samo ako se drže zajedno mogu napraviti velike stvari za Zagreb i za sport, a one će ujedno ostati i nasljedstvo za generacije koje dolaze.

>>> Cibosi ušli u finale: ‘Imamo snage napraviti nešto dobro i za grad i za klub’


Komentari