(FOTO) Gesta Zlatka Dalića u Vukovaru ganut će i najtvrđa srca, pogledajte s kime se susreo

Foto: Pixsell

Na 30. obljetnicu Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje u Vukovar je stiglo nekoliko tisuća građana, među kojima su se našla i brojna poznata lica. Jedan od njih bio je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zlatko Dalic (@daliczlatko)

Izbornik je među mnoštvom odao počast Gradu heroju, a navedeno i nije začuđujuće s obzirom na  to da je emotivnu pobjedu nad Rusijom posvetio upravo Vukovaru. Dalić je nakon velike utakmice u nedjelju zaplakao i poručio sljedeće:

“Pao mi je kamen sa srca. Bilo je teško i stresno sve skupa. Ovo su veliki trenuci za hrvatsku državu i narod. Pobjedu poklanjam njima. I Vukovaru i Škabrnji. Mi smo posao odradili za sebe, hrvatski narod i domovinu”, izjavio je tada.

Foto: Zagreb.info
Foto: Zagreb.info

Dalić jedan je od onih koji su u Vukovaru dočekani s osmjehom, što se itekako vidi i po fotografijama. Izbornik se između ostalog fotografirao i s dva mladića. Jedan od njih je Mislav Zadro, unuk Kate i Blage Zadre, a drugi je Leo Nicolier, unuk Lyliane Fournier, majke Jean Michela Nicoliera.

“Mislav je nogometaš i brani za svoj klub, a Leo igra nogomet u Francuskoj i također je golman”, objasnio je autor fotografije Herve Rousseau za Dnevno.

Foto: Facebook


Komentari