(FOTO) MODRI SPREMNI ZA SEZONU: U nove pobjede kreću u obnovljenom ruhu! Pogledajte kako izgledaju dresovi

GNK Dinamo

Igrači Dinama u natjecateljsku će sezonu 2021/22. po dobre rezultate i pobjede u domaćim i europskim utakmicama krenuti u novom ruhu.

Adidas dresovi za novu sezonu stigli su na stadion Maksimir i doživjet će promociju na utakmici 1. pretkola Lige prvaka 7. srpnja kada plavi igraju protiv islandskog Valura.

Omiljeni svjetski sportski i lifestyle brend adidas i ove je godine za hrvatskog nogometnog prvaka GNK Dinamo osigurao nove garniture dresova, a ovom prilikom predstavljamo domaći i gostujući dres. Domaći dres igrači će nositi na stadionu Maksimir u domaćim utakmicama Hrvatski Telekom Prve lige i UEFA utakmicama, a gostujući će nositi na gostovanjima istih natjecanja. Treća garnitura bit će predstavljena kasnije tijekom sezone.

GNK Dinamo

Home dres neizostavne je tamnoplave boje sa zlatnim crtama te će uz atraktivan dizajn sigurno izazvati zadovoljstvo navijača, dok away dres žute boje s plavim crtama djeluje izrazito moćno, energično i upečatljivo. Novitet je ove sezone to što će igrači Dinama iste home dresove nositi u domaćim utakmicama na stadionu Maksimir i u hrvatskom prvenstvu i u UEFA utakmicama.

U promotivnoj kampanji sudjeluju igrači Dinama Kristijan Jakić, Duje Čop, Marko Tolić, Francois Moubandje i Marko Bulat. Ove godine Dinamo i adidas u svoju su priču uključili i one bez kojih je nogomet nezamisliv – navijače. Upravo su onim najvjernijima odlučili među prvima pokazati nove dresove. Dinamo se voli izvan stadiona i nogometnih terena, kroz sve generacije, bez obzira na različitosti.

Adidas je i ove godine posebno za Dinamo kreirao potpuno nove unikatne dresove u koji sadrže najnovije tehnologije apsorbiranja vlage i pomažu da se igrač u njima osjeća ugodno, spremno i svježe. Lagane tkanine i tehnički dijelovi dresa omogućuju prozračan osjećaj na koži.

GNK Dinamo

“Nova garnitura Dinamovih dresova svojevrsna je simbioza vizualnog identiteta i Hrvatske i grada Zagreba. Pri kreiranju kolekcije dresova za sezonu 2021/22. ponajprije smo se vodili kvalitetom, tradicijom kao iznimno bitnim dijelom klupskog habitusa, ali i snažnom simbolikom. Pritom smo nastojali pratiti svjetske trendove u vrhunskim tehnologijama izrade i dizajna te cijelu priču nasloniti uz sve uspješnije Dinamove nastupe na domaćem i europskom terenu”, izjavio je Tomislav Rukavina, direktor marketinga i prodaje.

Glavni je dres u prepoznatljivoj plavoj boji kao osnovi Dinamova identiteta, ali ovom prilikom je garniran i uzorkom s kvadratićima što sugerira i uvijek prisutan nacionalni predznak našega kluba.

Gostujući je dres žute boje koja se, uz to što donosi neku novu energiju i svježinu, snažno naslanja i na povijest grada Zagreba u kojem je niz gradskih simbola bio upravo žute boje kroz prošlost. Ovom prilikom želimo istaknuti da su naši najvjerniji navijači među prvima imali priliku vidjeti dresove i reakcija je iznimno pozitivna. Oduševljeni su, a vjerujemo da će dresovi izazvati veliki interes i potražnju od strane navijača.

GNK Dinamo

“Drago nam je što su ove godine upravo navijači, uz igrače, dio naše priče predstavljanja dresova za novu sezonu i što među njima imamo zaista različite ljude. adidas je nedavno u sklopu svoje brend kampanje ‘Impossible is nothing’ otkrio svoje planove za stvaranje bolje budućnosti. Fokusirat ćemo se na tri područja: održivost, vjerodostojnost i uključivost. Te vrijednosti odražavaju i naši novi dresovi za Dinamo i ova zajednička kampanja u kojoj fokus stavljamo na uključivost. Zvijezde naše kampanje su navijači, a među njima ima i mladih i starih i žena i muškaraca, osoba s invaliditetom, cijelih obitelji”, rekao je Ivan Milić, adidas sports marketing manager.

“Ponosni smo što adidas i ovom kampanjom šalje poruku da smo svi jednaki. Mi zajedno s Dinamom proživljavamo sve uspjehe i sportska uzbuđenja i cilj je svakom sportašu osigurati najbolju moguću opremu. Trudimo se biti inovativni svake sezone te u skladu s Dinamovom tradicijom i identitetom osvježiti izgled dresova tako da njihov dizajn prati trendove, ali i da bude zanimljiv i svjež za sve Dinamove navijače i simpatizere. Izgled Dinamove opreme postaje sve važniji kako Dinamo ostvaruje sve značajnije rezultate na najvećim europskim nogometnim pozornicama te na taj način osigurava iznimnu vidljivost za adidas. Nastavit ćemo kreirati vrhunske proizvode za igrače te se veselimo budućim sjajnim rezultatima kluba i Dinamovim navijačima koji ponosno nose slavni dres s tri pruge”, dodao je Milić.

GNK Dinamo

Brend koji obožavaju sportaši diljem svijeta globalni je lider u nogometu. Službeni je sponzor najvažnijih nogometnih turnira na svijetu među kojima su FIFA World Cup ™, Europsko prvenstvo UEFA i UEFA Liga prvaka te sponzorira neke od najboljih svjetskih klubova i igrača, uključujući Real Madrid, Manchester United, Arsenal, FC Bayern München i Juventus. A među tim klubovima je i legendarni zagrebački Dinamo.

Novi dres po cijeni od 549kn za odrasle (muški i ženski dizajn) te dječji dres po cijeni od 489kn u prodaji su od ponedjeljka 5. srpnja u oba Dinamova fan shopa te (stadion Maksimir i Jurišićeva 2a) u web shopu.

Komentari