(FOTO) KK CIBONA OBJAVILA DOKUMENTE: Klubu iz Draženova doma dosta je ’neistina koje ruše ugled’

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Iz Košarkašog kluba Cibona oglasili su se o nadzoru sportske inspekcije, nakon, kako kažu, pojedinci “kontinuirano podnose prijave protiv KK Cibona te obmanjivanjem javnosti neistinama ruše ugled Kluba”.

“Radi otklanjanja neosnovanih optužbi KK Cibona objavljuje cjelokupni nalaz sportske inspekcije nakon provedenog nadzora”, naveli su pa dodali kako su iz istog vidljive sljedeće činjenice:

“1. U nalazu sportske inspekcije nigdje se ne navodi niti spominje prekršajna odgovornost Kluba i odgovorne osobe Kluba.
2. Provedenim inspekcijskim nadzorom je utvrđeno kako ne postoje zakonske osnove za izdavanje upravne mjere zabrane obavljanja poslova direktora Kluba i osobe ovlaštene za zastupanje Kluba te nisu utvrđene druge nepravilnosti iz djelokruga rada sportske inspekcije, a vezano za predmet nadzora.
3. KK Cibona je objavio financijsko izvješće u skladu sa zakonskim odredbama i u zakonskom roku.
4. Svi treneri zaposleni u Klubu ispunjavaju propisane uvjete za obavljanje poslova.
5. KK Cibona je postupio u cijelosti u skladu s obvezom utvrđenja zdravstvene sposobnosti svih igrača Kluba od najmlađih kategorija do seniorske momčadi. 6. Skupština KK Cibona je 11. listopada 2021. godine donijela odluku o jednoj minimalnoj dopuni Statuta kojima je isti u potpunosti usklađen s tumačenjem sportske inspekcije na dan nadzora (tempi passati).
7. Sportska inspekcija je nedvojbeno utvrdila u zaključnom dijelu inspekcijskog nalaza da za gospodina Domagoja Čavlovića ne postoje zakonske osnove za izdavanje upravne mjere zabrane obavljanja poslova direktora Kluba”, naveli su te priložili zapisnik Ministarstva turizma i sporta, Službe inspekcijskog nadzora kojeg u nastavku prenosimo.

Foto: KK Cibona
Foto: KK CIBONA


Komentari