(FOTO) KAKO SU HRVATSKI SPORTAŠI DOČEKALI NOVU GODINU? Modrić s obitelji, Lovren pisao o kiši i suzama

Foto: Instagram

Za nama je nezaboravna sportska 2018. godina, od osvajanja srebra na SP-u i Davis Cupa, pa do Sandrinih hvalevrijednih dostignuća. Godina je to koju je svakako trebalo ispratiti na spektakularan način, a to su hrvatski sportašo i napravili.

Luka Modrić je imao najbolju godinu u karijeru. Osvojio je Ligu prvaka s Realom, srebro na Mundijalu u Rusiji i čitav niz najprestižnijih individualnih nagrada koju je zaključio onom najvažnijom Zlatnom loptom France Footballa.

Obitelj Modrić novu je godinu dočekala kao i Božić, kod kuće, a nazdravili su za još bolju 2019. godinu pjenušcem.

View this post on Instagram

Happy New Year! ❤️????? #Family #2019 ??

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Jedan od rijetkih koji nije propisno proslavio Novu godinu bio je Dejan Lovren, koji nema pauzu u prvenstvu i već u četvrtak igra derbi s Manchester Cityjem. On je na Instagramu napisao jedan vrlo emotivan status.

“I nebo je zaplakalo 15.7.2018, ali sve u svemu ovu godinu ću pamtiti kao jednu od najljepših u mom životu. Usponi i padovi su sastavni dio života, bilo ih je i bit će ih, ostati na dnu ili uzdignuti se nakon toga je samo tvoj izbor, ali vjerujte mi isplati se boriti do kraja! Svima koji su uz mene bili, pružili mi ljubav i podršku – jedno veliko HVALA. Želim vam sretnu Novu Godinu”, napisao je Lovren.

“Gotova je godina koju nikada neću zaboraviti. Nadam se da će i 2019. godina biti velika za sve”, napisao je Ivan Rakitić uz fotografije slavlja s Hrvatskom, Barcelonom i svojom obitelji.

“Hvala ti 2018! Bila je ovo nevjerojatna godina, prepuna emocija i sreće. Hvala za uspomene koje će se pamtiti zauvijek”, napisao je Kramarić.

“Sjajna je godina iza mene. Odigrao sam nekoliko velikih mečeva sa sjajnim igračima i pokušao uzeti nešto iz svakog susreta. Osvojio sam dva naslova – Halle za koji sam iskreno vjerovao da se nikada neće dogoditi i Davis Cup koji je bio poseban na mnogo načina… Hvala vam svima za ljubav i podršku”, poručio je Borna Ćorić.

Sandra Perković proslavila je Novu godinu na Kubi.

“Iza mene je godina prepuna emocija, od onih lijepih do onih manje lijepih, ali sa smiješkom izlazim iz nje. 2018. hvala ti na svemu, na svim divnim ljudima koji su ju uljepšali, na zdravlju, na sreći, veselju mojih najbližih… Ispunila si sve što sam zacrtala. Hvala svima koji su bili dio nje, nadam se da će ona što dolazi, 2019. biti bar ovoliko lijepa, uspješna i zabavna kao i ova . Volim Vas i veselim Vam se opet u 2019.”, poručila je Perković.

Ćorluka je Novu godinu dočekao na pješčanoj plaži u Dominikanskoj Republici sa suprugom Frankom.

“Pozdrav 2018. godini, jedva čekam vidjeti što je 2019. spremila. Sretna Nova godina svima”, poručio je najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić.


Komentari