(FOTO) Jedan od najvećih hrvatskih nogometaša ikada: Igrači se emotivnim porukama oprostili od Čarlija

Pixsell

Vedran Ćorluka oprostio se od reprezentacije.

“Dragi navijači hrvatske reprezentacije, nakon 12 godina i 103 nastupa u najdražem dresu došlo je vrijeme da se oprostim od hrvatske reprezentacije. Hvala vam za sve ove godine bezuvjetne podrške i ljubavi, bez vas osjećaj igranja za Hrvatsku ne bi bio ni blizu poseban kao što je za mene bio u ama baš svakoj utakmici kroz svih ovih 12 godina”, napisao je Ćorluka.

Emotivnim porukama od Čarlija su se oprostili i njegovi suigrači.

“Došao je i taj dan, nažalost, ali možeš slobodno podignuti glavu i ponosno hodati za sve što si dao za reprezentaciju. Pokazao si bezbroj puta koliko si velik na terenu i izvan njega. Nikad se nisi štedio, čak si igrao i s bolovima, dok to drugi nisu znali. Bila mi je iznimna čast igrati s tobom nekoliko godina! Dosta dobrih stvari sam naučio od tebe”, poručio je Dejan Lovren,

“Čarli, bilo je zadovoljstvo igrati s tobom jer si fenomenalan nogometaš, ali i dijeliti svlačionicu s tobom jer si sjajan suigrač i prijatelj. Hvala što si mi pomogao da se brzo uklopim u ekipu i osjećam dobrodošlo, i što si uvijek bio jedan od najzaslužnijih za pravu atmosferu u reprezentaciji. Možda više nismo suigrači, ali zauvijek ćemo biti prijatelji”, dodao je Mateo Kovačić.


 

@corlukav05_14 HVALA!

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Komentari

loading...