(FOTO) IMA SE, MOŽE SE! Petković na okupljanje ‘vatrenih’ stigao u luksuznoj jurilici

Foto: Sanjin Strukic/ Pixsell

Vatreni su se danas okupili u Zagrebu, a luksuzni auto napadača Dinama i hrvatske reprezentacije Brune Petkovića nije mogao ostati nezamijećen. Svoj Mercedes AMG E63 parkirao je u Jurišićevoj ispred ulaza u hotel.

Foto: Sanjin Strukic/ Pixsell

Podsjetimo, izbornik Zlatko Dalić, ovog je napadača u sastav pozvao u zadnji tren. Naime, naknadne pozive  za utakmice protiv Malte i Rusije uputio je Bruni Petkoviću i Lovri Majeru. Inače, Petković je za reprezentaciju nastupio 19 puta i postigao šest pogodaka. Utakmice u skupini H u kvalifikacijama za SP 2022., odlučit će o sudbini Hrvatske na prvenstvu.

Podsjetimo, direktan plasman u Katar izborit će samo pobjednik skupine, dok drugoplasirana ekipa odlazi u dodatne kvalifikacije. Hrvatska je trenutno druga u skupini sa 17 bodova, a vodi Rusija sa 19 bodova. No, dobra je vijest da su vatreni u svakom slučaju osigurali dodatne kvalifikacije jer ne mogu pasti ispod 2. mjesta, s obzirom na to da Slovačka i Slovenija imaju po 10 bodova..

“Dvije pobjede nas dijele od našeg cilja, plasmana na svjetsko prvenstvo. S obzirom na stanje u kakvom smo bili u posljednjim utakmicama, optimist sam”, poručio je Dalić.

Komentari