(FOTO) FAN ZONA PREPUNA: Dinamovi navijači spremni za podizanje pokala, vlada potpuna euforija

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Završni čin aktualne sezone, utakmica zadnjeg kola SuperSport HNL-a između Dinama i Gorice, “uvertira” je u proslavu naslova prvaka.

Stoga je GNK Dinamo odlučio svoj ponovni naslov proslaviti uz svoju najveću potporu, mnogobrojne navijače. Za njih su priredili veliku fan zonu i druženje prije utakmice, koja se proteže od raskrižja Svetice – Maksimirska cesta prema Ticket pointu.

Utakmica je na rasporedu u 19:15, a fan zona već je satima ispunjena mnogim malim i velikim navijačima koji se dobro zabavljaju uz zanimljiv program i gastronomsku ponudu.

“Ovo je prilika da se na lijep način oprostimo od naših navijača za ovu sezonu. Stadion bi, sudeći prema svim informacijama, trebao biti lijepo ispunjen, Čeka nas sjajan ambijent, poslužit će nas i dobro vrijeme… Činjenica da će biti puno ljudi samo je dodatna inspiracija za nas da svojim nastupom uljepšamo proslavu”, istaknuo je trener Bišćan.

Razloga za slavlje imaju obje momčadi, jer Dinamo je osvojio naslov pravaka, a Gorica je osigurala ostanak u prvoj HNL, dok Šibenik ispada iz tog elitnog razreda hrvatskog nogometa.

“Večernji termin, pun stadion, momčadi koje imaju puno razloga za zadovoljstvo… Gorica zaslužuje naš puni respekt i pozornost jer je pokazala izniman karakter, izvukla se iz gotovo nemoguće situacije i zato čestitam cijelom klubu, posebno stožeru i igračima. To nam je na neki način i upozorenje da ne smijemo biti opušteni. Mi smo pozitivni, izgleda da smo i na terenu sve bolji, potpuno smo rasterećeni… Dečki su dobro trenirali, a možda bih čak rekao i – predobro”, analizirao je Bišćan uoči večerašnjeg susreta.

Svi navijači nadaju se kako će ovaj veliki uspjeh, 24. ligaški pokal u klupskoj povijesti, Dinamo na svojem terenu potvrditi pobjedom protiv Gorice, te im prirediti dan za pamćenje.

“Po završetku utakmice na terenu će biti postavljena pozornica te upriličena velika ceremonija dodjele medalja i pehara, a igrači Dinama će skupa s navijačima uz spektakluaran vatromet proslaviti još jedan osvojen naslov prvaka”, objavio je GNK Dinamo na svojim mrežnim stranicama.


Komentari