(FOTO) Dinamo održao tradicionalni božićni domjenak: Pogledajte tko je sve došao

Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Kavana na glavnom gradskom trgu Johann Franck i ove je godine bila poprište okupljanja  Dinamove obitelji. Božićni domjenak idealna je prilika za godišnji susret bivših i sadašnjih igrača, trenera, klupskih zaposlenika i njihovih obitelji.

Kako bi obilježili prošlu uspješnu sezonu, na velikom video zidu vrtjeli su se pogoci i najbolji trenuci u 2019., od pobjede protiv Viktorije iz Plzena, osvajanja naslova prvaka do utakmica iz Lige prvaka.

“Mi smo svi jedna velika obitelj i na tom momčadskom duhu nastali su svi naši rezultati. Vjerujem da ovo nije kraj, da ćemo i u budućnosti nastaviti s takvim rezultatima – rekao je trener Nenad Bjelica.

Uz sadašnje igrače prve momčadi domjenku su prisustvovali i neki bivši Dinamovi igrači, poput Slavka Ištvanića, Gorana Vlaovića, “ekipe” iz 1967., neki iz generacije 1982., bio je tu Adrian Kozniku, Ante Čačić, Ćiro Blažević, Zorislav Srebrić, Ivo Šušak, Dario Šimić, Goran Jurić, Boško Balaban, Nikola Dragaš, predsjednica HAVK Mladost i direktorica zagrebačkog Holdinga Ana Stojić Deban, pročelnik Gradskog ureda za šport Milan Pavelić i još mnogi drugi. Sve više njih iz godine u godinu, Dinamovo božićno druženje polako postaje skup dinamovaca svih generacija, a zanimljivo je da su se pojavili i predstavnici Rijeke Luka Ivančić i Ana Mišković. Za potpun ugođaj su se pobrinuli Novi fosili predvođeni Sanjom Doležal.


Komentari