(FOTO) BOYSI IZVAN KONTROLE ZBOG MAMIĆA! Pogledajte noćnu akciju i jezive prijetnje: ‘Zapalit ćemo cijeli grad’

Foto: Tarik Saletovic / Dnevni avaz / CROPIX

Za sada još uvijek nepoznatio počinitelji su u noći sa srijede na četvrtak na tri mjesta u Novom Zagrebu zapalili gume i nedaleko od njih ostavili transparente adresirane na Zdravka Mamića.

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

“Između ponoći i 0.15 sati u Ulici Jarek Donji, Adamićevoj, Av. Vjećeslava Holjevca i SR Njemačke, nepoznati su počinitelji zapalili više automobilskih rabljenih guma. Požar su ugasili vatrogasci, nije došlo do ozljeđivanja osoba niti je nastupila materijalna šteta. Kriminalističko istraživanje je u tijeku”, poručili su iz policije.

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Gume su paljene u Travnom, Sopotu i Zapruđu, gradskim četvrtima Novog Zagreba, a srećom požari su brzo ugašeni pravovremenom reakcijom vatrogasaca. Da je vjerojatno riječ o aktu navijačke skupine Dinama, Bad Blue Boysima, svjedoči i činjenica da su u blizini spaljenih guma pronađeni transparenti s porukom “Ako ne odeš sad, gorjet će cijeli grad” i prekriženim inicijalima ZM (Zdravko ili Zoran Mamić).

Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Ponašanje navijača Dinama drastično se radikaliziralo povratkom Zorana Mamića na mjesto sportskog direktora u Dinamu. Riječ je o čovjeku koji ima nepravomoćnu presudu u visini od četiri godine i 11 mjeseci zbog nezakonitog izvlačenja novca iz Dinama, a sada obnaša visoku funkciju u klubu, dok je njegov brat Zdravko pobjegao hrvatskoj pravdi u BiH kako bi izbjegao zatvor. Proteklih dana BBB-ovci su ostavili seriju dosta uznemirujućih poruka upućenih Mamićima, ali ova je svakako jedna od najgorih jer su sada već počeli ugrožavati sugrađane i tuđe živote.


Komentari