(FOTO) BOWLING SE VRATIO U ZAGREB! Prvi smo posjetili jedini ovakav klub u gradu

Zlatko Gašpar

Bowling, kao jedna od najpopularnijih sportsko-zabavnih aktivnosti danas u svijetu, ponovno se vratio u sam centar Zagreba!

Bowling club, sa sedam bowling staza, sada je u Ulici Florijana Andrašeca 14, iza sportske dvorane Dražena Petrovića, nasuprot Ciboninog parkinga. Oni su ujedno i jedini ovakav klub na zagrebačkom području, a sve čitatelje portala Zagreb.info čeka i vrhunsko iznenađenje!

Zbog svoje jednostavnosti i prilagodljivosti za sve uzraste danas je bowling jedan od najmasovnih i najpopularnijih oblika zabave, obiteljskog druženja, natjecanja, team buildinga, rekreiranja… U svijetu danas preko 150 milijuna rekreativaca svakodnevno igra bowling na više od 300.000 staza.

Zlatko Gašpar
Zlatko Gašpar

Bowling je popularnost stekao svojim duhom, jer pozitivno djeluje na ljude…

Igraju ga svi – od djece do starijih, s istim ciljem – dobre zabave uz igru. Svojim sadržajem, programima i pogodnostima koje nudi, Bowling club postaje novo mjesto druženja, izlazaka svih generacija, ali i stvaranja budućih sportaša u bowlingu.

bowling
Zlatko Gašpar
bowling
Zlatko Gašpar

Disco bowling jedinstven je vid zabave

U sklopu Bowling cluba, uz razne zabavne igre-fliper, košarka, stolni nogomet i sl., nalazi se i caffe bar s raznovrsnom ponudom pića i hrane – pizze, roštilj i sl. Naravno tu su i tkz. „žirafe“ iz kojih sami točite piće. Petkom i subotom iza 20 sati možete bowlati uz svjetlosne efekte i glasniju muziku – disco bowling.

Club2 CR ma

Cijene bowlinga izrazito su popularne, pa tako već sat vremena bowlinga šest osoba može odigrati za pedeset kuna, a team building sa Vašim kolegama od dva sata bowlinga, piće, čips i malu školu bowlinga možete odigrati od četrdesetak kuna po osobi.

ekipa 2 Ma

Kugle su različitih težina, počevši od onih najlakših za djecu, pa sve do onih težih za profesionalce. Bowling se brzo uči i zabavan je, a za djecu se po potrebi izvlače ogradice što omogućuje da im svaki hitac bude uspješan. To ih jako veseli, a veselje je najvažniji dodatak proslavama dječjih rođendana.

ek Ma

Stoga Bowling club Zagreb svojim posjetiteljima, uz pojedinačan zakup staza, nudi:

• organizaciju liga za sve dobne uzraste,
• natjecanja za pojedince, parove i timove,
• organizaciju team buildinga uz mogućnost korištenja cijelog prostora,
• prezentacije, proslave rođendana i obljetnica,
• proslave rođendana za djecu, s preuzimanjem cjelokupne brige i kreativne realizacije.

Bowling klub za vrijeme proljetnih praznika organizira i besplatni bowling kamp za učenike osnovnih i srednjih škola, pa ako ste u Zagrebu prijavite se do 14.04. na broj telefona 01 3096 500.

Više pojedinosti o novootvorenom Bowling clubu: www.bowlingclub.hr , FB bowlingclubzagreb ili na telefon 01 3096 500.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Radno vrijeme bowling kluba je od nedjelje do četvrtka od 09 do 00 sati, a petkom i subotom od 09 do 02 sata. Zato ne razmišljajte, krenite u ulicu Florijana Andrašeca i zabavite se na drugačiji način! [/box]

Iznenađenje za čitatelje portala Zagreb.info

Ekipa iz Bowling kluba spremila je odličnu ponudu za sve koji već vole ili tek žele upoznati taj uzbudljivi sport. Izvedite svoju ekipu i ludo se provedite. Čak tri poklon kupona čekaju na vas (3×6 osoba). Detalje pogledajte na Facebooku portala.

17909518_1844265322456767_140030407_n

Naša ekipa je probala i ludo se zabavila, a sad je red na vas! :)


Komentari