FINALE KUTIJE ŠIBICA: Najveći favorit ispao iz utrke, evo tko se bori za pehar

Foto: Vedran Tolić

Dobermani ipak neće obraniti naslov.

U polufinalnom krugu najvećeg malonogometnog natjecanja susrele su se ekipe CB DOBERMANN i Poliklinika Milojević, te Pizzeria Stari Zagreb i Amoz Fingal.

Najveći favoriti i branitelji naslova CB DOBERMANN na opće iznenađenje ispali su iz natjecanja nakon poraza s rezultatom 2:0. Nakon njih kofere su spakirali i Slovenci iz tima Amoz Fingal koje su porazili pizza-majstori rezultatom 3:2 nakon sedmeraca.

U finalu će se tako susresti Poliklinika Milojević – Glamour Križevci i Pizzeria Stari Zagreb – Borongaj Lugovi, a utakmica je na rasporedu u petak 30. prosinca u 19.30 sati, dok je utakmica za treće mjesto između CB DOBERMANN, Zagreb i AMOZ-FINGAL d.o.o., Gornja Radgona, SLO u 16.15 sati. Utakmice se mogu pratiti i na Drugom programu HRT-a.

U veteranskom dijelu natjecanja SOFRA je izborila za treće mjesto rezultatom 5:1 protiv KONOBE ZENTA. U ženskom dijelu brončanim sjajem zasjat će ekipa MNK ALUMNUS – STOMATOLOŠKI CENTAR FLEGAR koja je AGRAM pobijedila rezultatom 1:0.

Između utakmica Glavnog turnira, u 17:15 na rasporedu j finalna ženska utakmica koju će odigrati ekipe ŽNK OSIJEK – HNTV, Osijek i MNK FUTSAL SUPER CHICKS. Nakon toga, u 18.30 na rasporedu je veteransko finale u kojem će se sastati Promotionplay veterani i IPA Zagreb.


Komentari