Filip Hrgović se vratio u Zagreb te poručio: Želim top protivnika!

Facebook

Hrvatski boksač Filip Hrgović nakon pobjede protiv Gregoryja Corbina vratio se u Zagreb. U srijedu ide na audijenciju kod zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Dobro raspoložen popričao je sa novinarima, pa je rekao kako mora malo usporiti kako bi konkurencija došla do izražaja.

“Dogodio mi se već raniji scenarij. Imao sam protivnika koji mi je trebao biti pravi izazov, ali pao je nakon minute. Ispada kao da su mi doveli neku kantu, kao da su platili protivniku da padne”. 

Upitali su ga o trajnom preseljenju u SAD, na što je on odgovorio da je to bilo izvučeno iz konteksta te da je samo potpisan ugovor da su mečevi u Americi, a da je normalno da će on biti tamo. Plan je da se ovdje preseli u novu dvoranu te da kao Nikola Šubić Zrinski zajedno svi napadaju svijet iz Jelkovca.

Napomenuo je da za sljedeći meč želi neko veliko ime iz svijeta boksa kako bi trening kamp bio što jaći kako bi se iz njega se izvuklo ono najbolje te da se tako najviše napreduje. Novi termini za meč spominju se krajem ljeta, točnije krajem kolovoza ili početkom rujna. Sljedeći tjedan će uploviti u bračnu luku, nakon čega će odmoriti te krenuti u nove pripreme.

 


Komentari