FILIP HRGOVIĆ OSTAO ŠOKIRAN: ‘Što me imaš pozdravljati?’

Facebook

Filip Hrgović će u noći sa subote na nedjelju u meksičkome Hermosilu odraditi meč s Marijem Heredijom. Iako Meksikanac ima prednost domaćeg terena, Hrgović je uvjeren u svoju pobjedu i nastavak pobjedničkog niza. Filipu je ovo deveta borba u karijeri, a i za ovaj se meč pripremao u Miamiju kod kubanskog trenera Pedra Diaza. Hrga se u Hermosilu pojavio sa sombrerom da iskaže čast i poštovanje zemlji koja je dala toliko dobrih i velikih boksača.

“Ti su ljudi moji heroji. Želim zahvaliti promotorima koji su mi dali ovu priliku. Bit će to pravi šou. Želim zahvaliti treneru Diazu koji me pripremio na ovu borbu i ostalim članovima svog stožera. Želim zahvaliti Herediji na prihvaćanju ovog izazova. Bit će to sjajna borba”, poručio je Hrgović.

Foto: Dragan Matic / CROPIX

Skupa s meksičkim boksačem, odradio je prve otvorene treninge u Meksiku, a iznenadila ga je čudna gesta meksičkog boksača. Naime, Heredija je, nakon što je završio trening, krenuo prema Filipu. Zaštitari su odmah htjeli intervenirati, no do sukoba nije došlo. Heredija je samo htio pozdraviti našeg borca, što je Hrgovića malo izbacilo iz takta.

Komentari

loading...