Filip Hrgović iskreno priznao: ‘Imao sam tešku godinu. Sav pritisak je na meni, ali naviknuo sam na to’

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Zagrebački boksač Filip Hrgović, 10. rujna nakon duže pauze stat će ponovno u ring. Borit će se protiv 31-godišnjeg crnogorskog boksača Marka Radonjića u Klagenfurtu.

“Sretan sam što sam ponovno u ringu. Imao sam tešku godinu, bilo je dosta nesporazuma s protivnicima i nismo mogli pronaći protivnika. Bio sam dugo u treningu, ovo je jedan od najdužih trening kampova u povijesti boksa. Hvala Marku što je prihvatio priliku, očito je hrabar dečko koji se želi boriti. Mnogi vrhunski borci su odbili borbu”, rekao je na konferenciji za novinare Filip Hrgović.

Dodao je i kako je sve spremno.

“Odlično se osjećam, gladan sam borbe i ne mogu dočekati ulazak u ring, želim gledateljima pružiti uzbudljivu i zanimljivu borbu, sve je sjajno i spremni smo za rock’n’ roll”, izjavio je Hrgović.

Svjestan je i da u ovoj borbi može mnogo toga izgubiti.

“Sav pritisak je na meni. Ja sam boksač s boljim rankingom, on ima bolji omjer, ali sam ja poznatiji i imam bolji ranking. Volim pritisak, naviknuo sam na to, on može puno više dobiti nego ja. Psihološki je u boljoj poziciji, ali spreman sam za to”, rekao je Zagrepčanin.

Marko Radonjić je otkrio svoje mišljenje o Hrgoviću.

“Očekujem dobru borbu, da ću dati 100 posto od sebe. Filip je jedan od najboljih u svijetu, znam ga iz amaterskog boksa još. Došao sam se boriti, sretan sam, kada dobijete ovakvu priliku, morate je iskoristiti, to je naš posao. ljudi kažu da imam jak udarac, ali to nije sve. Nisam ni ja loš, dobar sam, vidjet ćemo”, rekao je Radonjić.


Komentari