FATALNA PLAVUŠA ZASJENILA MAMIĆA: Ovoj ženi nitko se ne usudi proturječiti! (FOTO)

Photo: Daniel Kasap/PIXSELL

Mnogi su si postavili pitanje tko je zapravo osoba koja može tako ušutkati novinare i Mamića bez da joj se može prigovoriti.

Veliki dio Mamićeve finalne tiskovne konferencije obilježio je on sam dramatičnom izjavom kako odlazi iz kluba, no, njegov novi show ipak je za nijansu zasjenila britka i fatalna glasnogovornica Dinama. Mnogi su si postavili pitanje tko je zapravo osoba koja može tako ušutkati novinare i Mamića bez da joj se može prigovoriti. Riječ je atraktivnoj Sandri Špičić koja je ovu izazovnu i vrlo tešku funkciju glasnogovornice Dinama prihvatila još 2014. godine.

 Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Sandra je diplomirala novinarstvo na Hrvatskim studijima, a tijekom svog boravka na fakultetu radila je kao novinarka, potom se okušala u radu za nekoliko produkcijskih kuća, a na koncu prešla je u PR agenciju PRiredba. U svojoj karijeri provedenoj u PRiredbi može se pohvaliti uspješnom organizacijom Noir Festivala na kojem je gostovao jedan od najpopularnijih pisaca današnjice Jo Nesbo. Također, vodila je kampanju za kozmetički brand Illamsque, te kampanje za Reebok, Nike, H&M, Janu…

No, Špičić se najviše prolsavila uspješnom kampanjom brandiranja hokejaškog kluba Medveščak. Nakon uspješnog posla u Medveščaku akvizirao ju je Zdravko Mamić sa ciljem jačanja Dinamova branda kroz razne humanitarne akcije te kako bi poboljšala odnose s navijačima kroz neke druge kanale koji nisu vezani za nogomet. Sandra je dolaskom u Dinamo drastično promijenila imidž iz vatrene crvenokose zavodnice pretvorila se u britku urbanu plavušu.

Photo: Daniel Kasap/PIXSELL
Photo: Daniel Kasap/PIXSELL
Photo: Daniel Kasap/PIXSELL
Photo: Daniel Kasap/PIXSELL

Osim što je Dinamo pokušala prikazati kroz malo drugačiju prizmu, s više lifestyle tematike, pa smo se tako nalgedali golih torza i brojnih humanitarnih akcija Dinamovih igrača, Sandra će svakako ostati upamćena kao osoba kojoj se ne može reći ne i čiju se riječ na pressicama jednostavno mora slušati. Iako ju krasi uistinu lijep stas, Špičić nije samo još jedno lijepo lice već je riječ o jednoj vrlo uspješnoj, prodornoj i pragmatičnoj mladoj dami koja je spretno uspjela izaći na kraj sa Zdravkom Mamićem.

Facebook
Facebook

>>> OPASNE FOTKE DINAMOVACA: Vruća Španjolska i isklesana tijela užarit će vam obraze (FOTO)

>>> EMOTIVNA STRANA MODRIH: Kampanja Dinama koja će vas sigurno raznježiti (VIDEO)


Komentari