EUFORIJA U LEDENOJ DVORANI: Medvjedi pobjedom nad Sočijem došli do trećeg uzastopnog slavlja!

Facebook

Otvorili su domaću KHL sezonu još jednom fantastičnom pobjedom.

Pobjedom protiv ruskog HC Sochi KHL Medveščak Zagreb uklizao je u svoju četvrtu domaću sezonu. Utakmica je bila neizvjesna do samog kraja, ali su Medvjedi i po treći put ove sezone uzeli dva boda. O svemu je odlučio Morrisonn koji je u produžetku postigao pobjednički gol za konačnih 3:2. Trener Medveščaka Gordie Dwyer bio je zadovoljan igrom svoje momčadi.

“Tri pobjede u nizu, nisu uvijek lake, a niti najljepše, ali bodovi su ono što se broji. Veselili smo se što ćemo igrati doma, pred našim navijačima i ponovno se pokazalo da je domaći led nešto što nam daju veliku prednost. Dobro smo počeli, ali smo znali da će biti teško. Soči je trenutno jedna od najboljih momčadi lige i igra jako dobro”, ukratko je komentirao.

Kao poseban gost Medveščaka zlatni olimpijac Josip Glasnović imao je čast podbaciti pak i tako simbolično otvoriti novu Medveščaku hokejašku sezonu.

Pobjeda, puna dvorana Doma sportova i odlična atmosfera na najljepši način obilježili su prvu domaću utakmicu u ovoj sezoni i još jednom potvrdili da je hokej mjesto najbolje sportske zabave u gradu.

Hokej groznica nastavlja se već u srijedu 31. kolovoza kada zagrebački Medvjedi dočekuju HC Torpedo Nizhny Novgorod i u petak 2. rujna kada igraju protiv HC Spartak Moscow.


Komentari