Escobar do boda protiv Dinama! Šibenčani ostvarili svoj cilj, a Modri su kiksali

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U susretu 27. kola Prve HNL Šibenik i Dinamo su na Šubićevcu igrali 1-1 (0-0).

Dinamo je poveo golom Majera (70), a poravnao je Mesa (77).

Šibenik i Dinamo su na Šubićevcu odigrali ravnopravan dvoboj s podjednakim brojem izglednih prilika za postizanje pogotka, pa su na kraju i zasluženo podijelili bodove.

Oba gola postignuta su nakon odlično izvedenih slobodnih udaraca, Dinamo je poveo u 70. minuti kada je Majer izravno iz slobodnog udarca sa 20-ak metara pogodio sam gornji desni kut Rogićevih vrata. Šibenik je uzvratio samo sedam minuta potom iako nije poentirao izravno iz slobodnog udarca, Bulatov pokušaj s gotovo 30 metara zatresao je okvir gola, a na odbijenu loptu najbolje je reagirao Mesa i pogodio nebranjenu mrežu jer se Livaković nije stigao pridići.

Šibenik je tako prekinuo Dinamov niz od osam uzastopnih prvenstvenih pobjeda koji je krenuo nakon poraza upravo od Šibenika u siječnju.

Dinamo se i s ovim bodom vratio na vrh ljestvice poravnavši se s Osijekom, koji je ranije u subotu sa 2-0 svladao Istru 1961, oba sastava sada imaju po 61 bod s tim da je Dinamo odigrao susret manje, dok je Šibenik šesti sa 27 bodova, dva više od sedmog Slavena Belupa, a sedam više od posljednje Lokomotive.


Komentari