ENGLEZI ZAPOČELI ‘INVAZIJU’ NA ZAGREB: Smjestili su se u centru grada, a raspoloženje je ljetno!

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dinamo sutra u 18:45 sati na Maksimiru počinje novo poglavlje svoje ovosezonske europske priče. Nakon nastupa u kvalifikacijama za Ligu prvaka, momčad Damira Krznara ugostit će West Ham u prvom kolu skupine H Europske lige, a već danima priča se o zanimanju West Hamovih navijača koji u velikom broju kane biti u Zagrebu.

Najavljuje se više tisuća ‘fanova’ londonskog kluba, a situacija s ulaznicama je takva da bi oko 2.000 gostujućih navijača trebalo biti na tribinama s obzirom na to da londonski klub na raspolaganju ima toliko karata za dolazak na Maksimir. U slučaju da Engleza bude puno više, većina će se snalaziti prateći utakmicu drugdje, a čini se da su na takvu opciju i pripremljeni. To sugeriraju najave njihovog dolaska u velikom broju u glavni hrvatski grad.

Dan prije ‘sudara’ na Maksimiru, dio navijača londonskog kluba već se smjestio u Zagrebu, uživajući u središtu grada. Kako si ljetne vrućine i dalje tu, prilagodili su se takvom vremenu i u Tkalčićevoj su bili na pivu bez majica, goli do pasa.

I oni se zagrijavaju

Dan prije utakmice, za istrčavanje na Maksimir spremaju se obje momčadi, a svoje zagrijavanje prolaze i navijači. Sada još uživaju u ljetu, ali kako govori vremenska prognoza, možda bi se sutra mogli suočiti i s neugodnom promjenom.

Najavljuje se da bi pogoršanje vremena moglo stići tijekom dana, ali sad dok je još pravo ljeto, West Hamovi navijači u Zagrebu opušteno čekaju europski izazov svojeg najdražeg kluba.

Komentari