EMOTIVNA STRANA MODRIH: Kampanja Dinama koja će vas sigurno raznježiti (VIDEO)

Screenshot

Dinamo već godinama provodi kampanju, “Jednakost = Jedini izbor”, protiv rasizma i diskriminacije u nogometu

Svake godine Dinamovi prvotimci i igrači Dinamove nogometne škole sudjeluju u zanimljivim projektima u sklopu kampanje “Jednakost = Jedini izbor” koji se bave problematikom rasizma i diskriminacije u nogometu. Ove godine slali su nebrojno puno poruka protiv diskriminacije u bilo kojem obliku, a sada je klub odlučio spojiti generacije, to jest, one najiskusnije i najpopularnije Dinamovce s onima koji će to tek postati.

Modri prvotimci družili su se s najmlađim generacijama u dobi od šest do osam godina koji treniraju u Dinamovoj Otvorenoj školi. Mladi nogometaši, Abayomi Onifade, Yu Cheng Yin, Santiago Machado i Luka Petračija dočekali su na svom terenu ispod južne tribine Maksimira svoje starije i iskusnije kolege. Kikićima su se pridružili El Arabi Sloudani, Leonardo Sigali te Paulo Machado i kroz smijeh, veselje i zabavu pokazali svijetu kako u sportu, ali ni bilo gdje drugdje nema mjesta mržnji i diskriminaciji.

Inače, Dinamo je promijenio politiku i od ove godine umjesto da objavljuju video snimke s porukama protiv diskriminacije i rasizma, odlučili su kroz druženje u dobrom raspoloženju i smijeh poticati različitost.


Komentari