DRAMA U KRANJČEVIĆEVOJ: ‘Udario ga po leđima i primio za vrat’, prijavljen fizički napad u tunelu

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Nemile scene dogodile su se u subotu nakon utakmice Lokomotive i Rijeke u kojoj je momčad s Kvarnera u zadnjim trenutcima utakmice iščupala prvo izjednačenje, a onda i pobjedu protiv nesretnih Lokosa. Nakon tako šokantne utakmice očito su proradili živci pa je predstavnik Rijeke Alen Rivetti prijavio predstavnika Lokomotive Igora Cvetkovića zbog toga što je Cvetković navodno u tunelu udario po leđima i uhvatio za vrat Ninu Galovića nakon utakmice.

Incident je prijavljenu delegatu utakmice Zoranu Pandži, a detalji ove situacije su nepoznati pošto nije bilo službenih osoba u blizini za vrijeme incidenta. Sa sportske strane trener Riječana Simon Rožman je nakon utakmice izjavio:

“Jako sam sretan. Vidi se da su dečki istrošeni, zato i rotiramo prema jasnoj logici: da netko ne uđe ‘u crvenu’ zonu s previše okretaja. Zbog toga smo danas kući ostavili Andrijaševića i Tomečaka koji su ‘na aparatima’. U fazi smo sezone kada nam svaki suparnik odmah kazni bilo kakvu pogrešku pa ulazimo u neugodnu situaciju s rezultatskim minusom, ali Svaka čast dečkima. Skidam im kapu za vjeru u pobjedu i za preokret.”, rekao je strateg Riječana pa nastavio,

“Ovo je naša prva zajednička pobjeda kod Lokomotive kod koje je uvijek bilo teško, a sada je bilo baš strahovito teško… Okrenuti 0-2 u 3-2 u dvadesetak minuta. Ali uspjeli smo! Svaka čast onima koji su donijeli pravi impuls s klupe. I Kulenoviću, i Pavičiću, i Brautu i Štefulju. Još jedna infarktna utakmica. Vidi se da smo umorni. To je glavni razlog prevelikom broju pogrešaka koje se dogode na terenu. Ali: nemamo izbora. Za tri dana je nova utakmica i moramo se rekuperirati kako god znamo i umijemo! Pobjede jako puno pomažu u tome”, zadovoljan je Rožman koji misli kako njegova momčad igra dobro, ali joj se defenzivno događaju pogreške.

“Ja mislim da mi igramo dobro. Lako stvaramo šanse, ali prelako primamo golove. I protivnici nam kažnjavaju gotovo svaku pogrešku. A najveći je problem što mi zapravo nemamo vremena ni za treninge, ni za velike analize suparnika nego smo od početka drugog sezona samo u utakmicama i regeneraciji. I to traje već tri tjedna i mora se osjetiti. Ali i Bog nogometa sve vidi pa nam negdje i vrati kao npr. večeras u Kranjčevićevoj”, rekao je Rožman pa se dotakao utakmice s Hajdukom.

“Jadranski derbi je posebna utakmica. Morat ćemo nekako naći dovoljno odmorne igrače. Samo da ne bude ozljeda i nekako ćemo već naći načina da budemo iznad umora”, zaključio je Simon Rožman ovu šokantnu večer.


Komentari