DRAMA I SUZE MEĐU STRUČNJACIMA: ‘Gledamo utakmicu i stalno vičemo, Čačiću, uvedi ovog dečka…’

Facebook

Marko Pjaca je igrač koji bi trebao biti u udarnoj momčadi, smatraju hrvatski stručnjaci.

”Ovo što sam sada doživio, nisam nikada, ovo je strašno, strašno. Ne znam je li izbornik Čačić doživio nešto slično, ali znam da je napravio fatalnu grešku, fatalnu. Ma ja ne mogu vjerovati da mu Pjaca nije igrao. Pa Pjaca je, moj Čačiću, Bog, a ti ga držiš na klupi, zagrijavaš”, izjavio je Miroslav Ćiro Blažević kroz suze, piše Večernji list koji donosi i nastavak njegovih dojmova.

FACEBOOK:HNS
HNS
Marko Pjaca je igrač koji bi trebao biti u udarnoj momčadi, smatraju hrvatski stručnjaci.

Na tragu Ćirinih misli bio je i Tomislav Ivković koji je kazao kako nismo zaslužili ispadanje.

”Iz naše dvije velike prilikePortugal nam je napravio dva kontranapada i zabio nam gol. Treba reći da nismo imali ni sreće, ali meni se nekako počeo gubiti raspored na terenu, a ulaskom Pjace riješili smo taj problem. Gledajući ovu utakmicu, moj je dojam, a neću nikoga imenovati, da su dva igrača koja su izašla morala ranije izaći.

A Pjaca? Možda sam malo subjektivan, ali meni bi Pjaca igrao u prvih jedanaest. On je poseban igrač, tip nogometaša koji radi razliku na terenu, koji donosi toliko toga. Kada je ušao, sve se okrenulo, u tih deset minuta koliko je dobio upravo to je pokazao. Grozno je što mi stalno moramo ovako dramatično, tragično ispadati, strašno.”, zaključio je Ivković.

>>> ĆIRO IZNIO OPASNE I OZBILJNE OPTUŽBE: ‘J*ebe mi se za Portugal, oni kupuju utakmice!’

>>> SUZA, SUZU STIŽE: Očaj na licima Vatrenih nikoga nije ostavio ravnodušnim (FOTO)

Komentari