DRAGOVOLJAC JE DOBRANO NAMUČIO OSIJEK, ALI NIŠTA OD BODOVA! Bjeličina momčad zasjela na prvo mjesto

Foto: PIXSELL

Hrvatski Dragovoljac usprkos hrabroj igri nije uspio otkinuti bodove momčadi Nenada Bjelice. Osijek je u teškoj utakmici protiv ‘fenjeraša’ iz Novog Zagreba slavio s 1:0 te zasjeo na prvo  mjesto HNL-a.

U Gradskom vrtu dugo su se mučili s Dragovoljcem koji se dobro branio, a sličnu utakmicu gledali smo i u njihovom prvom susretu ove sezone.

Na kraju je pogodak vrijedan tri boda i prvog mjesta postigao Mihael Žaper u 71. minuti.

Teška borba u Gradskom vrtu

Osijek je pritiskao i bio bolja momčad, ali nikako nisu mogli slomiti hrabri novozagrebački klub. Na kraju se ključni trenutak susreta odvio pomalo sretno i spretno za Osijek.Bočkaj je ubacio iz kornera, a loptu je na drugu vratnicu prebacio Nejašmić. Njegova reakcija bila je više sretna, nego spretna, ali je došla gdje treba – na nogu Žapera koji je iz velike blizine prevario Šubarića bez većih problema te donio važnu pobjedu osječkom klubu.

Osijek sada ima 27 bodova, ali i tri utakmice više od druge Rijeke. Oni će u nedjelju gostovati u Zagrebu kod Lokomotive. Dinamo pak za Osijekom kaska čak četiri utakmice. Dragovoljac je s ovim porazom ostao ‘prikucan’ za dno ljestvice uz samo šest bodova, doduše samo jedan bod manje od Slaven Belupa.

Komentari