DOZNAJEMO! DINAMOVAC U PROBLEMIMA: Osječka influencerica zagrmila: ‘Pristani na poligraf ako nisi kriv’

GNK DInamo Instagram Iva Bosnjak

Nakon povijesne utakmice i pobjede u osmini finala Europske lige nad Benficom, Maksimir je zatresao potencijalno veliki skandal. Influencerica Iva Bošnjak tvrdi kako ju je iste večeri kada je Dinamo trijumfirao fizički napao igrač Dinama, Nigerijac Iyayji Atiemwen, koji je zimus stigao iz Gorice za gotovo tri milijuna eura.

Djevojka je istupila najprije na Instagramu tvrdeći da je sve prijavila policiji, ali da ovi nisu reagirali na licu mjesta, nego su je uputili da problem riješi privatnom tužbom. Međutim, priča je tu stala. Policija se bavi istragom, u Dinamu ne žele komentirati slučaj, niti pribjegavati sankcijama dok nadležne institucije ne obave svoj posao, a Nigerijac je sve navode oštro demantirao putem društvenih mreža.

U međuvremenu se javila i još jedna djevojka koja tvrdi da je Atiemwen i nju zlostavljao, i to seksualno, ali za razliku od Ive Bošnjak, ona je ostala anonimna.

Od cijelog skandala prošlo je neko vrijeme i priča je naglo stala, sve dok Iva Bošnjak nije odlučila otići korak dalje. Podnijela je kaznenu prijavu. “Podnijela sam kaznenu prijavu 13. ožujka, a ovim putem zahvaljujem medijima što su stali uz mene jer, nažalost, da nije bilo vašeg pritiska, ne bih dobila priliku za kaznenu prijavu, već samo za privatnu tužbu kao što su mi gospoda u plavom rekla nakon događaja koji sam prijavila. Nakon vašeg pritiska, promijenili su mišljenje. Ali ne stajem ovdje, idem i s privatnom tužbom o kojoj ćete uskoro znati više”, rekla nam je Iva Bošnjak.

Bošnjak je angažirala uglednog odvjetnika Čedu Prodanovića da je zastupa na sudu u slučaju s Atiemwenom.

“Sve sam prepustila odvjetniku. Ali mogu reći da neću odustati i da ću se boriti do kraja i istina će izaći na vidjelo. Još ću vam otkriti kako moja kaznena prijava nije jedina, protiv njega je kaznenu prijavu podigla i druga djevojka”, kaže nam Iva Bošnjak.

Puno se o Ivi Bošnjak govori u negativnom kontekstu. Nazivaju je pogrdnim imenima, govore joj da je “sponzoruša”, da samo želi izvući novac, ali iz više razgovora s mladom Osječankom jedini dojam koji smo stekli jest da samo želi pravdu.

“Ne želim ni lipe, jedino što želim jest da istina izađe na vidjelo”, ponavlja nam svoju mantru Iva Bošnjak svaki put iznova i naglašava kako se često na društvenim mrežama susreće s ljudima koji je napadaju i vrijeđaju te da takve uvrede dosta teško podnosi.

Stoga je odlučila javno prozvati nogometaša Dinama i zatražila je da se podvrgne poligrafskom ispitivanju.

“Javno pozivam Atiemwena da se odazove na dobrovoljno poligrafsko ispitivanje, naravno ako se ne boji istine, ali znam da se boji i da vjerojatno neće pristati na to. Međutim, ovo je moj javni poziv Atiemwenu da se podvrgne poligrafskom ispitivanju, a ako nije kriv, pristat će”, poručila je Bošnjak.

Posljednje vrijeme na društvenim mrežama kruži priča kako je Bošnjak “upecala” još jednog nogometaša. Otkriva nam kako je to notorna laž i ograđuje se od napisa i komentara.

“Ovim putem želim negirati svoju vezu s navodnim Victorom Hugom De Limom Da Silva. Ništa od toga nije istina i sve izričito demantiram”, rekla je Iva.


Komentari