DOSKOČILI NEDOSTATKU NAVIJAČA NA TRIBINAMA! Kako zvuči Dinamo? Klub predstavio glazbeni identitet, ova pjesma bodrit će ih na svim natjecanjima

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Zanimljiv sportsko-glazbeni projekt predstavio je GNK Dinamo u petak u atriju restorana Muzej, u sklopu zagrebačkog Muzeja za umjetnost i obrt. Riječ je dakako o glazbenom identitetu Dinama, a iz kluba navode kako je ideja nastala u vrijeme bez navijača na stadionu zbog pandemije koronavirusa.

“Što je to što daje snagu i igračima i navijačima i gledateljima pred malim ekranima? Što potiče, motivira, stvara ugođaj i svojevrsnu prepoznatljivost… Kako zvuči Dinamo?”, pitali su se u klubu te se ispostavilo da je to zvuk kojeg potpisuje maestro Matej Meštrović koji je tom prilikom novi identitet izveo na klaviru.

Iz kluba zaključuju kako će dinamova glazba pratiti igrače prilikom izlaska na teren na stadionu Maksimir, na UEFA utakmicama bit će dio glazbenog programa, pratit će plave i klub na svim službenim događajima i aktivnostima, a bit će dostupna i navijačima za preuzimanje.

Događaju su prisustvovali predsjednik Dinama Mirko Barišić, članica uprave Amra Peternel, član uprave Krešimir Antolić, sportski direktor kluba i trener prve momčadi Damir Krznar te igrači prve momčadi i članovi stručnog stožera Dinama te predstavnici partnerskih organizacija.

Poslušajte kako zvuči Dinamo!

 

Komentari