DOŠAO SA ‘ŠLJIVOM’ NA OKU! Bruno Petković opleo po medijima i stručnjacima, poručio im je samo jedno

Photo: Srecko Niketic/PIXSELL

Do Europskog prvenstva dijeli nas tek nekoliko dana. U petak će tako Italija i Turska u 21 sat otvoriti 16. izdanje nogometnog Europskog prvenstva, no za nas ono ‘stvarno’ započinje u nedjelju (13. lipnja) utakmicom “Vatrenih” protiv Engleske.

Hrvatski nogometaši iz dana u dan izlaze u Rovinju pred kamere, a u četvrtak je došao red na Brunu Petkovića i Josipa Brekala. Potonji je nešto duže u reprezentaciji od dinamovca, ali će svoju šansu, prema svemu sudeći, čekati s klupe. Dalić je, s druge strane, vidio i zamišljao Petkovića u vrhu napada, no na to bi mjesto mogao i Ante Rebić, a on bi u tom slučaju preselio na klupu.

Jasno je kako će Petković biti i vrlo važan igrač u napadu kod izbornika Zlatka Dalića, a prva prilika bit će upravo protiv domaćina Engleske na kultnom Wembleyju.

“Spreman sam, bez obzira na komentare nekih stručnjaka i novinara nakon Belgije. Tada mi je izbornik ukazao i na dosta dobrih stvari, ali i pogreške. U dobroj sam formi, ne onoj golgeterskoj kakva vi svi imate očekivanja, ali mislim da imam sve predispozicije da odigram odličan turnir”, rekao je ovaj samouvjereni Metkovac.

Bruno Petković, novopečeni otac, progovorio je i o novoj ulozi. “Promijenile su se neke perspektive i teme za razgovore. Dijelimo savjete jedni drugima. Mnogi su otvorili novo poglavlje u životu. Smireno i koncentrirano možemo dočekati utakmice”, rekao je Petković te otkrio očekuje li, kako pišu 24 sata, podcjenjivanje kao u Rusiji”, kaže Petković, koji je progovorio i o masnici na oku.

“Prvi put u životu da sam je dobio od udarca lopte. Nevjerojatno. Još mi se to nije dogodilo”, zaključuje.


Komentari