DOŠAO JE KRAJ NEIZVIJESNOSTI: Enrique napokon odlučio što će biti s Rakitićem

Katalonski div doveo je senzacionalnog Andrea Gomesa i nastala je gužva u veznom redu.

Proteklih dana kružila je priča kako je Ivan Rakitić na izlaznim vratima Barcelone. Katalonski div doveo je senzacionalnog Andrea Gomesa i nastala je gužva u veznom redu. Eskpresno su tako krenula nagađanja o odlasku Rakitića pa ga se na trenutak čak preselilo u Juventus. No, menadžer Barcelone ipak je odlučio kako ima smisla i dalje graditi igru s Rakitićem, iako sada na raspolaganju ima Gomesa i Rafinhu koji su jednako sposobni obavljati iste zadaće kao i Ivan.

Štoviše, Enrique smatra kako je Rakitića itekako važno zadržati pa će od predsjednika Josepa Marije Bartomeua zatražiti novi i bolji ugovor za Ivana, piše AS. Isto tako ističu i kako je Rakitićeva uloga izvan terena još važnija od one na terenu jer je baš on jedan od najzaslužnijih za dobru atmosferu u svlačionici.

Rakitić je prošle sezone, iako je imao doziranu minutažu uspio skupiti više od četiri tisuće minuta na terenu, a da ne govorimo o tome u koliko je utakmica svojim potezima rješavao rezultat u korist Barcelone. Stoga je bilo i suludo pomišljati da će se Enrique odreći igrača koji mu je praktički nosio vezni red u vrlo uspješnoj sezoni.


Komentari