Dosad neviđene snimke Modrića: Pogledajte video kapetana Vatrenih dok je bio mali pastir

FOTO: Ivan Klindić

Bilo je to prije 28 godina. Nekadašnji svirač bendža grupe ‘Plava trava zaborava’, Pavle Balenović, snimao je dokumentarac o vukovima na Velebitu, a tada je slučajno uhvatio kadar koji će vjerojatno ući u legendu.

Naime, u kadru koji traje svega nekoliko sekundi snimio je malenog Luku Modrića koji je kao petogodišnjak u nekoliko brojeva prevelikoj jakni tjerao koze u štalu, dok ga za to vrijeme vukovi gledaju iz daljine. Njegov otac Stipo otvara vrata štale, a mali Luka je utjerao životinje unutra. Taj mladić je danas, a reći ćemo sa sigurnošću, najbolji vezni igrač svijeta i ovoga trenutka možda i najbolji igrač svijeta. Taj je mršavi dječačić danas višestruki osvajač Lige prvaka i na korak je od osvajanja naslova prvaka svijeta sa Hrvatskom.

Autor je postavio ovu snimku na društvenim mrežama, a kako tjera stoku u štalu pod budnim okom predatora možete vidjeti na poveznici ispod od 2:30.

Ispod snimke na YouToubeu netko je prepoznao Luku i uiptao je li moguće da je to zaista on, a Balenović mu je odgovorio: “To je on!”


Balenovićev dokumentarac ekranizirao je BBC, a zanimljivo je kako ga je prvo odbio HRT, da bi ga tek kasnije otkupio od BBC-a.

Komentari

loading...
-->