DOMAGOJ VIDA POKAZAO VELIKO SRCE! Ovim je potezom na zagrebačkoj cesti oduševio navijače

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Nogometaši hrvatske reprezentacije ponovno su se okupili u Zagrebu, a do početka Europskog prvenstva i utakmice s Englezima dijeli nas svega devet dana. Jedan je “vatreni” na putu do zagrebačkog hotela potezom oduševio i ganuo brojne navijače.

Na raskrižju je stajao automobil kojem su brojni trubili bez da se pitaju o čemu se radi, no Domagoj Vida je ugledavši ženu u nevolji koja se nalazila u vozilu odmah otišao do nje kako bi provjerio je li sve u redu. U automobilu se navodno nalazilo bolesno dijete.

Inače, Vida je poznat po pothvatima kojima pokazuje da i dalje čvrsto stoji na zemlji. Tako je sa svojim prijateljima iz djetinjstva pokrenuo posao i osiguravši im početni kapital. Dečki su se bacili na biznis uzgoja crnih slavonskih svinja, a danas ih imaju čak 350.

‘To je sve počelo dok sam igrao u Kijevu, moji prijatelji su bile pozitivne barabe, znali su puno feštati po Miholjcu. Ja sam im znao podmiriti te neke račune koji su bili kad sam došao i s njima feštati. Onda sam im rekao: Dajte da vam pomognem kao vaš prijatelj da uđete u neki posao, da radite nešto, a ne samo da gubite dane po kafićima… Došli su kod mene u Kijev, mislio sam da će mi predložiti neki kafić, a oni su došli s idejom da imaju svinje. Poklonio sam im deset tisuća dolara, kupili su mali plac i par komada svinja. Krenuli su malo po malo i onda me Srna pitao imam li slaninu, rekao sam da ima slanine koliko želi, ali nitko nije znao da ja imam te crne svinje. Onda mi je rekao da želi samo od crne svinje. Shvatio sam tu da bi moglo biti i dobroga. Počeli smo onda malo više ulagati, sad to više nije u prijateljskoj fazi nego ozbiljan projekt, tu puno novaca ulažem, bit će kapacitet do tisuću komada svinja. Želim što više ljudi iz svog kraja tu zaposliti i da mogu živjeti od toga”, otkrio je Domagoj Vida u jednom podcastu.


Komentari