DOMAGOJ ANTOLIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Kapetan Dinama otkrio planove za nastavak sezone

Facebook

“Gledajte, mi smo si postavili neki cilj, idemo utakmicu po utakmicu i želimo pobijediti sve do kraja”, kazao je Antolić.

Nema sumnje kako je ove sezone Domagoj Antolić jedan od ključnih igrača Dinama. Dok je većina navijača (barem onih koji još prate Dinamo) i medija opsjednuta Pjacom, Brekalom, Ćorićem i Rogom, mnogi zaboravljaju na kapetana koji čuva leđa ofenzivnom trojcu i koji svaku utakmicu daje 100 % od sebe. Otkako je Dinamo zbog suspenzije izgubio Ademija, Antolić je preuzeo ulogu vođe na terenu i za sada mu se teško može naći zamjerka jer svoj posao odrađuje na visokoj razini.

 

Antolić je u razgovoru za goal.com otkrio ciljeve Dinama do kraja sezone. “Gledajte, mi smo si postavili neki cilj, idemo utakmicu po utakmicu i želimo pobijediti sve do kraja. Nema tu velike filozofije”, kazao je Antolić.

Modre do kraja sezone očekuje dosta težak raspored. “Svjesni smo toga. Imamo dosta teške ispite do kraja sezone, gostujemo kod Rijeke i Splita, a na kraju nas čeka i finale Kupa sa Slavenom Belupom. No, pokazali smo već prošle sezone da možemo igrati dobro i osvajati trofeje. Ako smo mogli prošle sezone ostati bez ijednog poraza, onda to možemo napraviti i u ovih nekoliko završnih utakmica ove sezone.”

Modri su protiv Hajduka izgledali grandiozno, a već u sljedećoj protiv Intera jedva su izvukli pobjedu. “Sigurno je Hajduk svima nama poseban motiv, ali to nam ne smije biti opravdanje za motivaciju. Kažem, ovdje (protiv Intera, op.a) je bio jako težak teren koji nam nije dopustio da razvijemo našu pas-igru. Iako, mi smo i ovdje imali jako puno prigoda, rezultat je trebao biti i puno uvjerljiviji za nas” zaključuje je Domagoj Antolić.

Komentari