DOGODILA SE VELIKA SRAMOTA! Je li moguće da nitko nije vidio što se događalo na štetu hrvatskog tenisača?

Bio je tako blizu pobjede protiv ponajboljeg tenisača svih vremena. Ali, niti dvije meč lopte u odlučujućem tie-breaku nisu bile dovoljne Borni Čoriću da savlada Rogera Federera u 3. kolu Rima. Švicarac je nevjerojatnom, nadljudskom snagom vratio sve i s 9:7 osvojio taj dio dugotrajnog meča.

Ali, Čorić nije igrao samo protiv velikog Fedexa već i protiv talijanske publike koja ga je na zaista nesportski način ometala prilikom izviđenja svakog početnog udarca u gotovo cijelom susretu. Bila je to fanatična atmosfera u kojoj je i navikao igrati naš Davis Cup reprezentativac, ali u nekim trenucima navijači su bili zaista u sferi nesportskog ponašanja.

Na društvenim mrežama pojavila se priča kako je bilo pritužbi na ponašanje talijanskih teniskih navijača, da su vikali u trenucima kad je Borna Ćorić udarao lopticu. Jeste li i vi vidjeli? Ja nisam na prvu bio siguran…”, napisao je na Twitteru jedan teniski pratitelj, dok se na to drugi nadovezao:

“Meč je bio dinamičan, ali nažalost navijači su definitivno vikali Ćoriću između prvog i drugog servisa. To se treba konačno zaustaviti, na način da sde identificiraju pojedinci koji to rade putem kamera i redara na stadionu ili teniskom terenu”, stoji u komentaru


Komentari