‘Dođi, probaj, pobijedi’: I poznati će u srijedu skijati za osobe s invaliditetom

FOTO: Skijaški klub za osobe s invaliditetom "Sljeme"

Želja im je da se što više osoba s invaliditetom uključi u sport.

Skijaški klub za osobe s invaliditetom Sljeme ponovno organizira, sada već tradicionalnu promotivnu skijašku utrku, kojom se želi promovirati skijanje osoba s invaliditetom, kako bi se što više osoba s invaliditetom uključilo u sport te kako bi im se s time povećala kvaliteta života i omogućila lakša integracija u društvo.

Isto tako, cilj utrke je upoznati i senzibilizirati širu javnost s mogućnostima osoba s invaliditetom te njihovim dostignućima, ali i s problemima sa kojima se susreću.

Uz utrku osoba s invaliditetom, održati će se utrka poznatih osoba iz javnog života. Prethodnih godina su nas tako podržali; Giuliano, Mario Petreković, Rene Bitorajac, Robert Knjaz, Irina Čulinović, Nevena Rendeli, Filip Juričić, Luka Vidović, Dubravko Šimenc, Knjaz, Krunoslav Borovec, Ozren Muller, Jura Novoselić, Ana Stunić, Zoran Vakula, Natko Zrnčić – Dim i Nika Fleiss.

Isto tako, uz našu će se utrku održati „Memorijal Gorana Lanca“ – utrka učitelja skijanja zagrebačkog zbora učitelja i trenera skijanja „Nik Krčmar“

Okvirni raspored događanja:

17.00.-17.30. Podjela startnih brojeva u restoranu „Vidikovac“
(kod RTV tornja, na vrhu Sljemena)
17.30 – 18:00 Pregled staze
18:00 –19:00 Natjecanje u veleslalomu osoba s invaliditetom i osoba iz javnog života
19:00 –20.00 Memorijalna utrka Goran Lanc
20:00 –20.30 Dodjela nagrada u restoranu „Vidikovac“
20.30. – ??? Domjenak i tulum ;-)

>>> Na Sljemenu prikupljeno 8300 kuna za skijaše s invaliditetom


Komentari