DOĐI NA ŠALATU: Futsal Dinamo poziva sve navijače na otvorenje sezone (VIDEO)

Futsal Dinamo/Facebook

Momčad Dinama na Šalati igra protiv Doukas SAC-a, osvajača grčkog futsal kupa.

Nogometaši Futsal Dinama pozivaju sve navijače da ih podrže na, sad već tradicionalnom, otvaranju sezone na Šalati. Naime, momčad Futsal Dinama na Šalati u petak 9. rujna igra protiv Doukas SAC-a, osvajača grčkog futsal kupa.

“Jesi bio na Šalati? Pozivamo sve navijače da nam se pridruže, osjete pozitivnu energiju i ljubav prema Dinamu”, rekao je Matija Đulvat, predsjednik i kapetan kluba.

Promijenjen termin utakmice

Program počinje u 18:00 sati, a glavna utakmica večeri protiv grčkog kluba Doukas SAC-a održat će se u 19:00 sati. Iako je utakmica na rasporedu bila zakazana za dan kasnije, točnije subotu 10. rujna, iz Futsal Dinama odlučili su je pomaknuti.

“S obzirom na to da NK Dinamo Zagreb u subotu 10. rujna na Maksimiru igra prvenstvenu utakmicu protiv NK Osijeka, promijenili smo termin Šalate za dan ranije. Navijači Futsal Dinama i NK Dinama su isti i ne bismo ih željeli dovoditi u situaciju da biraju koji Dinamo da odu pogledati”, rekli su iz kluba.

Ulaznice za djecu besplatne

Tradicionalna utakmica na Šalati, kako kažu, za njihove navijače ima veliki značaj. Očekuju pravi spektakl na kojem će predstaviti ovosezonska pojačanja i momčad s kojom kreću po naslov prvaka. Cijena ulaznica za Šalatu iznosi 25 kuna, a za djecu mlađu od 12 godina ulaz je besplatan. Ulaznice možete nabaviti u Ilici 37 ili preko sustava Entrio.


Komentari