DOBRE VIJESTI ZA KLAIĆEVU: Ova je NBA zvijezda donirala 250 tisuća kuna za novu opremu

Foto: Klinika za dječje bolesti Zagreb Facebook

Bivši košarkaš Cedevite Jusuf Nurkić pokazao je da ima veliko srce. Klaićevoj je bolnici donirao opremu za rad u vrijednosti od 250 tisuća kuna.

Nurkić, koji danas igra za Portland Trail Blazerse, stigao je u Zagreb i za vrijeme boravka odlučio donirati opremu dječjoj bolnici. Kontaktirao je kirurga Zorana Barčotu i donirao četvrt milijuna kuna za novu opremu Objedinjenom hitnom bolničkom prijemu.

NBA igrač Portland Trail Blazersa Jusuf Nurkić tijekom boravka u Zagrebu na osobnu je inicijativu i u dogovoru s prim….

Objavljuje Klinika za dječje bolesti Zagreb – “Klaićeva”Utorak, 23. veljače 2021.

“NBA igrač Portland Trail Blazersa Jusuf Nurkić tijekom boravka u Zagrebu na osobnu je inicijativu i u dogovoru s prim. Zoranom Barčotom, dječjim kirurgom i voditeljem OHBP-a donirao novu opremu za rad Objedinjenom hitnom bolničkom prijemu Klinike za dječje bolesti Zagreb u vrijednosti četvrt milijuna kuna”, napisali su iz Klaićeve.

Jedan od najboljih košarkaša regije rođen je u Živinicama pokraj Tuzle. Košarkom se počeo baviti s 14 godina, a dvije je godine proveo u zagrebačkoj Cedeviti. Nakon odlaska u NBA proveo je tri godine u Denver Nuggetsima, a sada igra za Portland Trail Blazerse. Trenutno se oporavlja od teškog loma ruke kojeg je zadobio tijekom utakmice s Indianom sredinom siječnja. Nedavno se vratio treninzima.

Komentari