DIRLJIV POTEZ KOŠARKAŠA NBA LIGE Evo kako su se oprostili od žrtava pariške tragedije (FOTO)

nba.com

“To je ludi svijet. Mislite da ste sigurni, samo hodate niz ulicu i sljedeća stvar koju znate je – ljudi, počelo se pucati”, rekao je Ajinca.

Šok i tuga diljem svijeta nakon terorističkih napada u Parizu. Jednako šokirani i potreseni bili su i igrači NBA-a koji nisu skrivali žaljenje zbog stravičnih događanja u Francuskoj. Tako je LeBron James rekao kako se nada da će uskoro doći vrijeme kada će  “ljudi će shvatiti da to nije pravi način.”, piše espn.go.com.

Moje molitve i sućut idu svakoj obitelji koja pati zbog onoga što se dogodilo“, rekao je James nakon što su njegovi Cleveland Cavaliersi nadigrali Knickse u New Yorku. “Naš svijet sada ima toliko različitih tragedija. Toliko različitih nevinih ljudei i žrtava gubimo zbog ljudske gluposti”, kazao je košarkaš.

Saint-Etienne, koji je inače rodom Francuz zabrinut je za sigurnost svoje obitelji u Parizu. Naime, dugo nije imao potvrdu kako je njegova obitelj na sigurnom, a posebno je bio zabrinut za rođaka koji je bio s prijateljem na nogometnoj utakmici gdje se čula eksplozija.

“To je ludi svijet. Mislite da ste sigurni, samo hodate niz ulicu i sljedeća stvar koju znate je – ljudi, počelo se pucati”, rekao je Ajinca.

“Moje molitve idu mojoj obitelji i prijateljima.”, poručuje poznati košarkaš. Naime, upravo je Ajinca na svojim tenisicama napisao i dirljivu poruku ”PRAY FOR PARIS” koja se u rekordnom vremenu proširila društvenim mrežama.


Komentari