DIRLJIV GOVOR CRO COPA: Emotivnim pismom oprostio se od velikog Randlemana! (VIDEO)

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Borac je izgubio bitku sa životom u četvrtak ujutro nakon što je u bolnicu zaprimljen s teškom upalom pluća.

Sve nas je iznenadila i rastužila smrt jednog od najvećih MMA boraca svih vremena, Kevina Randlemana. Borac je izgubio bitku sa životom u četvrtak ujutro nakon što je u bolnicu zaprimljen s teškom upalom pluća.

Pamtit će ga mnogi kao čovjeka koji je razbio Mirka Filipovića kada je ovaj bio u naponu snage. Te već pradavne 2004. godine Mirko je bio jedan od najjačih boraca na svijetu, a nije ni sanjao da će mu Randleman zadati jedan od najbolnijih poraza u karijeri, uz onaj protiv Gonzage 2007. godine. Mirko mu je doduše vratio istom mjerom te iste godine, kada ga je svladao gušenjem. Upravo su ih te dvije borbe spojile zauvijek i ostat će upamćene kao jedne od najboljih u povijesti MMA-a.

Karijeru je Randleman okončao još 2011. godine sa omjerom od 17 pobjeda i 16 poraza. U svojoj dugogodišnjoj karijeri Randleman je se borio u teškoj i poluteškoj kategoriji, a uspjeh karijere bio mu je naslov prvaka u teškoj kategoriji UFC-a.

Mirkovo oproštajno pismo

Od čovjeka koji mu je nanio možda i najteži poraz u karijeri oprostio se i Cro Cop preko svojeg Facebook profila. Mirko je napisao kratko, ali emotivno pismo u kojem je odao počast svom nekada ljutom protivniku, a danas neprežaljenom suborcu i prijatelju.

“Povodom iznenadne i šokantne smrti jednog od pionira i velikana slobodne borbe Kevina Randelmana izražavam iskrenu sućut Kevinovoj obitelji kao i svim njegovim prijateljima i fanovima. Dva puta sam imao čast boriti se sa Kevinom, oba puta u 2004., u travnju me brutalno nokautirao da bi u uzvratu u prosincu slavio ja gušenjem. Iznimno snažan i nevjerojatno eksplozivan borac kojeg će mnogi pamtiti upravo po porazu koji mi je priuštio kao i po već legendarnom suplexu, hrvačkom zahvatu kojim je Fedora tako zakucao o pod ringa da je Fedora od teške ozljede vrata pa čak i smrti spasila puka sreća ili možda Božja providnost. RIP”, napisao je Cro Cop.


Komentari