DINAMU SE SMIJEŠI NEVIĐEN NOVAC! Ako im ovaj plan uspije, bit će to najveći posao u povijesti kluba

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Pažnja dobrog dijela nogometne javnosti od nedjelje je locirana na Italiju i San Marino. Ondje se održava Europsko prvenstvo za nogometaše do 21 godine, a na njemu sudjeluje i jedan od najtraženijih veznih igrača današnjice. Kako drugačije nazvati čovjeka kojeg njegov agent namjerava prodati za, kako je rekao, 30 do 40 milijuna eura. To je najveći iznos transfera u povijesti klubova bivše države.

“Trenutno je Dani koncentriran na Europsko prvenstvo mladih reprezentacija, nakon toga ćemo donijeti odluku, zajedno s Dinamom koji je dosad odbio sve ponude. Bit će to najveći transfer u povijesti kluba, najveći čak i na području bivše Jugoslavije. Iznos će biti između 30 i 40 milijuna eura, još ne znamo točno koliko”, rekao je Olmov zastupnik Andy Bara za cijenjeni francuski medij L’Equipe.

Naravno, nismo zaboravili na Luku Jovića, koji je prije nekoliko dana srušio sve rekorde kad je riječ o igračima s ovih prostora, ali nadareni napadač je u madridski Real otišao iz Eintrachta, a ne iz nekog, nazovimo ga, ex-Yu kluba.

Dosadašnji Dinamov rekorder je Marko Pjaca, koji je prešao u Juventus za 23,5 milijuna eura, pa nije nerealno očekivati da će ga na tom mjestu naslijediti upravo Olmo. Izgledi da ostane dionikom modre svlačionice vrlo su mali, premda je sam govorio kako mu se nikamo ne žuri. Još  pamtimo da je obećao lov na Ligu prvaka u Dinamu… A i ako ne uspije dovesti Maksimir na kartu najjačih, nakon završetka kvalifikacija potkraj klovoza još će mu ostati dovoljno vremena za transfer.


Komentari

loading...