Dinamu nije pomogao ni igrač više! Remizirali protiv nizozemskog kluba, idući tjedan čeka ih novi izazov

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Na zagrebačkom Maksimiru Dinamo nije uspio doći do pobjede protiv nizopzemskog feyenoorda u prvom kolu Europske lige. Remizirali su 0:0.

Modri su imali sjajnu priliku za gol u samoj završnici, ali ju nisu iskoristili. Ispred Luke Ivanušeca sjajno je reagirao golman gostiju te spriječio poraz nizozemskog kluba.

“Imali smo sličnu situaciju neki dan na treningu, možda mi je malo prejako gurnuo Ademi loptu, žao mi je što ju nisam samo piknuo špicom”, rekao je Luka Ivanušec.

Kod Dinamovaca sjajnu je utakmicu odigrao Dominik Livaković koji je odmah u osmoj minuti ‘skinuo’ penal.

“Na kraju možemo žaliti, bili smo bolji. Oni su bili u prvom poluvremenu, mi u drugom, tako da je na kraju ovo zasluženi rezultat. Danas sam ja spasio momčad, nekad momčad spasi mene”, rekao je Livaković nakon utakmice.

Malo smo toga vidjeli od Dinama u prvih 45 minuta, treba izdvojiti ubacivanje Oršića koje je umalo iznenadilo Bijlowa, no on je sjajnom reakcijom sačuvao svoju mrežu.

U 72. minuti gosti su ostali i bez igrača manje nakon što je Senesi neoprezno udario u glavu Arijana Ademija te mu je sudac pokazao drugi žuti karton.

Za tjedan dana Dinamo gostuje u Moskvi kod CSKA.


Komentari