DINAMOVO VELIKO POJAČANJE: ‘Važan trenutak u mojoj karijeri, sretan sam što se vraćam’

Foto: GNK Dinamo

Petar Bočkaj od jučer je službeno novi igrač Dinama, s povratkom u klub u kojem je igrao u mlađim dobnim kategorijama. Bočkaj je s Dinamom potpisao višegodišnji ugovor, a dolazi poslije više od četiri godine u Osijeku, u koji je stigao u ljeto 2017. i u međuvremenu se etablirao kao ponajbolji lijevi bek u hrvatskom prvenstvu.

Poklon za navijače koji je stigao uoči Božića puno će značiti momčadi u nastavku sezone, a Bočkaj je svoja očekivanja približio za Dinamovu službenu stranicu poslije potpisa ugovora.

Sretan i ponosan

‘Iznimno sam sretan i ponosan što sam danas ovdje, ovo je važan trenutak u mojoj karijeri. Proveo sam ovdje dio vremena igrajući ranije u nogometnoj školi i sretan sam što se vraćam kao igrač prve momčadi’, rekao je Bočkaj po potpisu ugovora.

‘Dat ću sve od sebe u dresu Dinama i na taj način pokušati zahvaliti klubu na povjerenju. Vjerujem u obranu naslova prvaka Hrvatske i u nove uspjehe u Europa ligi’, dodao je novi adut zagrebačkih Plavih, spominjući da je Dinamo posljednjih godina visoko podignuo letvicu na domaćoj sceni i u Europi. Po dolasku na Maksimir, Bočkaj je zahvalio i Osijeku i njegovim navijačima, ističući suradnju i podršku tijekom posljednjih nekoliko godina.

Bjelica odgovorio navijačima

Odlazak važnog Osijekovog igrača u Dinamo naljutio je navijače Osječana, s riječima kojima se kritizirao Bočkaj, ali svoj dio kritika dobio je i klub. Na njih je odgovorio Nenad Bjelica, koji osim trenerskog posla ima i ključnu ulogu u sportskoj politici Osječana.

‘Svim nezadovoljnicima koji se zbog ove odluke osjećaju prevareni i žele povrat novca za godišnje karte poručujem da se mogu javiti u tajništvo kluba i novac će biti vraćen. Trebaju nam navijači koji su uz nas i u dobru i u zlu, navijači koji vole NK Osijek neovisno tko u njemu igra i tko ga trenira. Iako smo u podređenom položaju u 90 posto stvari, želimo se boriti za najviše ciljeve i za to nam treba podrška pravih navijača’, bila je poruka trenera Osječana, nekad na klupi Dinama.


Komentari